Follo HK videre til sluttspill i Lerøy – Follo

Follo HK videre til sluttspill i Lerøy

For håndballspillere i aldersklassen 18 til 19 år er det få saker som kan måle seg med Lerøyserien. Lerøyserien regnes som Norgesmesterskapet i aldersklassen. Lerøy spilles som en landsserie med lag fra hele Norge der de 8 sterkeste lagene går videre til et sluttspill. 

Etter helgens Lerøykamper i Drammen er Follo videre til sluttspillet som var et av sesongens mål for Follos rekrutter. De som går videre til sluttspillet er de to beste fra hver av de 3 avdelingene pluss de to beste 3-erne fordelt på de tre avdelingene. Follo vant sin avdeling klart etter 7 seiere, en uavgjort og null tap. 

De som gikk videre til sluttspillet i tillegg til Follo var Elverum, Kragerø, Haslum, Fjellhammer, ROS, Åsane og Kolstad. Sluttspillet avvikles i helgen 27. til 28. april i Drammenshallen.

Sluttspillstreet ser ut som dette: 

Kampoppsett og kamptider for kvartfinalene: 

Vi ønsker våre gutter og trenere lykke til i sluttspillet!