Follos HK etablerer fair play pris for håndballen – Follo

Follos HK etablerer fair play pris for håndballen

Follo Håndballklubb ønsker hedre fair play i idretten vår. Derfor etablerer vi en pris for å hylle gode eksempler på fair play.
For sesongen 2024 har Follo HK allerede besluttet å dele ut prisen selvom hele sesongen ikke er ferdigspilt enda. I oppgjøret mellom Bergsøy og Follo HK i Herøyhallen 15. oktober 2023 fikk vi oppleve en helt spesiell situasjon der Bergsøys keeper avverger at en Follo spiller får en feilaktig 2 minutters utvisning. Bergsøys keeper har fått velfortjent oppmerksomhet for sin opptreden og er et godt eksempel på hvordan fair play kan praktiseres.

Videoklippet av situasjonen som viser Bergsøys gode fair play opptreden har så langt fått over 11 millioner avspillinger på Norsk Topphåndballs Instagram kanal.

Her kan du ser videoen

Follos fair play pris 2024 Begrunnelse:
Vi er alle enige om at vi skal bedrive Fair Play i idretten vår, men når det koker som mest under en håndballkamp er det ikke alltid så lett. Derfor er det utrolig godt å se at det finnes spillere som går foran for å praktisere FairPlay. De som går foran er rollemodeller i idretten vi alle er så glad i. I oppgjøret i Herøyhallen mellom Bergsøy og Follo den 15 oktober i fjor fikk vi oppleve et helt spesielt øyeblikk. Vi fikk oppleve et stort øyeblikk med FairPlay. Denne spilleren fortjener en hyllest og en stor applaus.

Årets FairPlay pris tildeles Oddvar Johan Roseth, Bergsøy IL

FairPlay prisen ble overrakt til Oddvar Johan Roseth i forbindelse med oppgjøret Follo – Bergsøy i Stil Arena den 11. februar.

Les saken:
Han ga fair play et ansikt