Klart for Lerøyrunde nummer 3: Follo møter Sandnes og Halden – Follo

Klart for Lerøyrunde nummer 3: Follo møter Sandnes og Halden

Lørdag 10. februar er det klart for Lerøyseriens runde nummer 3 for Follos gutter. Da tar Follo HK turen til Eidsberghallen i Mysen for kamper mot Sandnes og arrangør Halden Topphåndball.

Etter de to første rundene har Follo en foreløpig første plass i avdelingen med like mange poeng som Kragerø etter fire spilte kamper.

Kampoppsett Eidsberghallen lørdag 10. februar:

Kl 11:00: Sandnes – Halden 

Kl 15:00: Follo – Sandnes 

Kl 19:00: Halden – Follo 

Det er trenerduoen Adrian Ark Saastad og Jørn Rune Andersen som drar til Eidsberghallen med Follos gutter 18 lag på lørdag. Follo Media tok en prat med hovedtrener for rekruttgutta og assistent trener for a-laget Adrian Ark Saastad i forkant av helgens kamper. 

Hva er inntrykkene så langt i Lerøyserien? 

«Det er et godt nivå og mange fine spillertyper i årets Lerøyserie. Spennende å se de ulike lagene vi møter og treffe nye spillertyper»

«Vi har en veldig fin tropp i årets Lerøy med mange spillere som kan komme inn for å bidra. Så langt har vi vist at vi kan dra i land et godt resultat selv om vi ikke har en optimal start i kampen. I laget vårt har vi et godt fysisk nivå. Vi møter tøff motstand framover med Halden og Sandnes kommende helg pluss at vi i fellesrunden har igjen Nordstrand og HK-72»

Hvordan ser skadesituasjonen ut i spillertroppen? 

«De aller fleste er fit for fight. Som det ser ut nå har vi nok 3 mann ute som kunne ha vært med»

Hva forventer du av helgens motstandere Sandnes og Halden? 

«Halden er som oss et satsningslag. De opererer som kjent i Østfold ikke så langt fra oss. Det blir nesten som et mini-derby når vi møter de. Det har nesten alltid føltes sånn i hvertfall. Halden har flere gode spillere blant annet på bakspillerplassene, linja og ikke minst en god målvakt» 

«Sandnes spilte jevnt mot Kragerø og de spilte 7 mot 6 i nesten hele kampen. De har helt sikkert spillere som vil overraske oss. Men jeg tror at kollektivet vårt er litt sterkere over 50 minutter. Vi må definitivt være skjerpet fra start og fyre på alle sylindere. Der må vi være på lørdag mot både Halden og Sandnes» 

Hvordan er trykket på treninga i en Lerøy-uke?

«Det er alltid ekstra trykk på trening inn mot Lerøy kampene. Når det er sagt synes jeg at vi har hatt bra trykk og intensitet på trening helt siden forrige Lerøyrunde i februar og det lover godt. Gutta har skjønt at intensiteten på trening må være der hele tiden»

«I treningsarbeidet den siste tiden har vi forsøkt å touche innom det vi tror møter oss i helgens kamper. Vi har har forsterket noen impulser både defensivt og offensivt. Og så har vi sett taktisk på video»

«Jeg synes at vi har jobbet bra med vårt kollektiv for å være godt forberedt. Alle har stått godt sammen på trening over en lengre periode. Vi burde ha gode muligheter i helga»

Hva er dine forventninger til helgen?

«Jeg forventer at vi leverer på vårt toppnivå. Det er sjelden at man klarer to kamper på samme dag på absolutt toppnivå. Minst en av kampene blir nok jevn, men vi skal stå igjen med 2 seiere til slutt»

«Vi gleder oss til å spille i Eidsberghallen, en klassisk hall med ordentlig trøkk. Dette blir gøy!»

Follo Media ønsker våre gutter lykke til!

Mats Neverdal
William Mordal Stähli
Mats Schei Fossum
Isak Finstad
Øyvind Brække
Mats Borge
Teo Skjolde Kveen
Magnus Tellefsen
Mikkel Solheim
Aleksander Eriksen
Jacob Niss
Isak Appelgren
Lage Sirgård Kongsrud
Wille Magnusson
Asbjørn Christiansen
Une August Trøstheim Amundsen
Oskar Anstensen
Andreas Tveit
Ola Høsteland Sundby
Elias Talleraas Stensrud
Martin Fjelstad
Marius Åberge
Lukas Johan Moberget
Adrian Ark Saastad
Jørn Rune Andersen