Hvil i fred Steinar Steinsveen – Follo

Hvil i fred Steinar Steinsveen

Onsdag 24. januar fikk Follo HK den triste nyheten om at Steinar Steinsveen har gått bort. Steinar har vært en del av klubben siden 2016 og han ble oppmann fra sesongen 2016/2017. Follo legenden Jan Magnor vekket Steinars interesse for oppmann rollen etter et møte i februar 2016. Rollen som oppmann hadde Steinar fram til og med sesongen 2019/2020. Men på grunn av helsemessige utfordringer måtte han gi stafettpinnen videre til dagens oppmann Ivar Lysjø.

Til tross for utfordringer med helsen fulgte han fortsatt med klubben han var så glad i. Steinar hadde et stort hjerte for Follo HK. Han var alltid opptatt av at alle i klubben skulle ha det bra og han var alltid på tilbudssiden om noen hadde behov for hjelp. Ville noen av spillerne slå av en prat var Steinar alltid tilgjengelig.

Spillere, trenere, ledere og frivillige i Follo HK vil minnes Steinar Steinsveen med dyp respekt. Steinar var en person som trivdes veldig godt i hallen. Han var alltid ute i god tid og ville gjerne strekke seg ekstra for at gutta skulle ha det bra på trening og kamp. Etter han ga seg som oppmann har han fulgt klubben tett fra tribunen så lenge helsen tillot det og fra sosiale medier helt til det siste. Steinar fikk mange venner i og rundt Follo HK.

Våre tanker er med Steinars familie og venner. Hvil i fred Steinar Steinsveen.

Minneside for Steinar

Balkan Follo Summercamp Juni 2016 – Steinar Steinsveen – Erlend Fjeldheim
Follo HK 2016/2017 – Dusan Poloz, Valter Perisa, Steinar Steinsveen
Follo HK – 2016/17 – Bak fra venstre: Eirik Brøste Fossnes, Magnus Rein Schønfeldt, Thomas Solstad, Stein Olav Johannessen, Mats Andreas Slaastad, Bjørnar Pedersen, Benjamin Hallgren Midt fra venstre: Steinar Steinsveen, Valter Perisa, Sander Smestad, Halvard Martin Lunde, Christian Ørjevik Westby, Daniel Christopher Zachrisson, Tobias Bamberg, Dusan Poloz, Thomas Lyse Egeland Foran fra venstre: Kjell André Hardy, Magnus Solbraa Ramos, Adrian Ark Saastad, Dragan Kondic, Adrian Ark Saastad, Kasper Lothe, Tomas Bergane Johansen. Ikke til stede: Stelian Babici, Jonas Strøm Tjernshaugen, Anders Huse
Kamp oktober 2016 – Valter Perisa, Thomas Lyse Egeland, Steinar Steinsveen og Dusan Poloz
Follo HK – 17/18 – Bak fra venstre: Anders Huse, Bjørnar Pedersen, Jonas Strøm Tjernshaugen, Dagen Kondic, Sander Steig Ekeberg, Sander Smestad, Halvard Martin Lunde Midt fra venstre: Steinar Steinsveen, Thomas Lyse Egeland, Eirik Brøste Fossnes, Magnus Rein Schønfeldt, Stian Gabrielsen, Sander Rogne Myklebust, Christian Ørjevik Westby, Benjamin Hallgren, Tobias Bamberg, Dusan Poloz, André Tønnesen Foran fra venstre: Kjell André Hardy, Dag Hafsengen Olsen, Magnus Solbraa Ramos, Adrian Ark Saastad, Erlend Tytingvåg, Kasper Lothe, Tomas Bergane Johansen, Victor Sprus Helsinghof Foto: Tor Solstad
Kamp oktober 2017 – Steinar Steinsveen, Dragen Kondic
Follo HK 2019/20 – Bak fra venstre: Kasper Lothe, Eirik Brøste Fossnes, Bjørnar Pedersen, Jacob Lyngaa Aaquist, Asbjørn Madsen, Steinar Steinsveen Mot fra Venstre: Axel Reimblad, Erik Horgen, Dag Hafsengen Olsen, Magnus Rein Schønfeldt, Sander Smestad, Anders Huse, Tobias Skonnord Hansen, Tomten Helland Markegård, Mats Julius Haakenstad Follo HK 2019/20 – Foran fra venstre: Andreas Holmelid Jakobsen, Halvard Martin Lunde, Magnus Solbraa Ramos, Erlend Tytingvåg, Andreas Björkman Myhr, Martin Lysdal Hansen, Benjamin Hallgren, Sander Lothe Foto: Tor Solstad
Sesongen 2019/20 – Steinar Steinsveen og Ivar Lysjø
Follo på tur 2019 – Erik Horgen, Beate Solstad, Tor Solstad, Steinar Steinsveen og Laila Horgen
Ivar Lysjø og Lene Lothe på sykebesøk hos Steinar
Hilsen fra gutta
Hilsen fra gutta og klubben
Steinar 🙂