Klart for ny Lerøyrunde på hjemmebane – Follo

Klart for ny Lerøyrunde på hjemmebane

Follo HK er klare for en ny runde i Lerøyserien. Lørdag 20 januar er det felles arrangement for Follo HK Damer og Follo HK. I Stil Arena får du muligheten til å se håndball på et høyt nivå når noen av landets mest talentfulle jenter og gutter under 18 år skal i aksjon. 

I første runde av Lerøyserien møtte Follo HK Kragerø og Nærbø. Den runden endte med seier mot Nærbø og uavgjort mot Kragerø. 3 poeng så langt er fasiten før Lerøyrunden på hjemmebane.

Follo Media tok en prat med trenerduoen Adrian Ark Saastad og Jørn Rune Andersen i forkant av runde nummer 2 der Åsane og Tiller er motstander hjemme i Stil Arena

Hva synes dere om første halvdel av sesongen?

Adrian: «En spennende start synes jeg. Vi hadde noen kompetanse hull i begynnelsen av sesongen som vi er i ferd med å tette og ferdighetsnivået i gruppa er i en fin utvikling. Vi har løftet oss opp mange hakk. Vi kunne nok ha vært skarpere i noen kamper i 2 divisjon, men generelt er vi i en fin utvikling. Mange som har tatt steg, jeg vil si at hele gruppa har løfta seg. Gjennomsnittet i gruppa er definitivt bedre»

Jørn Rune: «jeg synes at vi har blitt bedre fysisk og vi vinner nå mange dueller. Et godt eksempel på det er at vi henger bedre sammen i tøffe matcher i andre divisjon sammenlignet med hvordan vi fremstod i begynnelsen av sesongen. En veldig fin progresjon vil jeg si. Det er mange enkeltspillere har tatt store steg»

Hva synes dere om utviklingen så langt som forventet når dere kom inn? 

Adrian: «det var vanskelig å vite hva man gikk til når vi kom inn. Flere med lite 2 divisjons erfaring blant de årskullene vi tok over. Men jeg synes at utviklingen definitivt har vært positiv og som vi håpet på. Vi har fått til en veldig god treningskultur. Vi trener godt og riktig vil jeg si»

Jørn Rune: «utviklingen er nok i tråd med det vi ventet. Det her gått noen måneder for å få alle opp på greit nivå. Men jeg vil si at det har gått veldig bra. De siste månedene er det spesielt mye å glede seg over»

Hva tenker dere om den andre runden Lerøyserien? 

Adrian: «vi har hatt veldig god progresjon i 2 divisjonskampene. Jeg håper virkelig at vi tar med oss dette inn i Lerøyrunden. Åsane er nok på papiret tøffeste laget vi møter denne helgen»

Jørn Rune: «vi får uten tvil to tøffe kamper i helgen som kommer. Åsane er nok gode. Flere på Åsane har prestert bra i årets 2 divisjon. Det er ingen enkle kamper i Lerøy. Tiller skal vi også passe oss for. Men det er hjemme arrangement. Det er 4 poeng som gjelder. 

Kragøre, Åsane og HK72 er nok de sterkeste lagene i vår Lerøypulje»

Hvordan ser det ut med tanke på skader og sykdom i rekruttstallen? 

Jørn Rune: «vi har nok bare en eller to mann ute. Vi satser på at vi ikke får noen nye skader i treningsuka inn mot Lerøyhelgen»

Spesielle forberedelser denne uka?

Jørn Rune: «vi skal trene litt sammen a-laget og vi har 2 divisjons kamp mot Herulf-Moss på torsdag. God matching inn mot helga»

Hva forventer dere av helgen?

Adrian: «vi går for 2 seiere til helga. Jeg forventer og tror at vi viser fortsatt god utvikling i laget vårt. Det skal bli ekstra spennende å se våre spillere spille mot jevnaldrende.

Det blir ekstra gøy med hjemmearrangement sammen med Follo HK Damer. Det blir mange gode kamper i Stil Arena på lørdag. Vi håper på mange folk i hallen»

Follo Media ønsker våre gutter lykke til i helgens kamper!