Kjære spillere, trenere, ansatte, samarbeidspartnere, foreldre, frivillige, partnerklubber, supportere og andre Follo-venner. – Follo

Kjære spillere, trenere, ansatte, samarbeidspartnere, foreldre, frivillige, partnerklubber, supportere og andre Follo-venner.

En stor takk til hver og en av dere for den fantastiske innsatsen gjennom det året vi snart legger bak oss. Deres dedikasjon er hjertelig verdsatt og er selve grunnlaget for Follo HKs suksess. I denne høytiden ønsker Follo håndballklubb å rette en stor takk til dere alle for den uvurderlige innsatsen, støtten og bidragene gjennom året. Sammen utgjør dere hjertet av vår klubb, og vi er dypt takknemlige. Uten dere er det ikke mulig å få til framgangen vi nå opplever. Follo er familie.

Sportslig sett har 2023 vært preget av imponerende prestasjoner. A-laget er ubeseiret etter en fantastisk høst, og leder etter halvspilt sesong 1. divisjon etter imponerende 12 seire og 1 uavgjort kamp. En historisk god start i seriespillet. I tillegg kjempet vi godt i NM og slo ut Runar, samt at vi var veldig nære å gjøre det samme med Halden, hvor vi taper i kampens siste sekunder etter å ha ledet store deler av kampen.

Rekruttlaget vårt markerer seg også på flere arenaer og flere av våre spillere har debutert både på vårt eget a-lag, og enkelte har nådd yngre landslag i ulike aldersklasser. Dette gjør oss stolt og gir oss en stor tro også på fremtiden.

Rullestolhåndball-gruppa vår fortsetter å imponere, både med seriespill mot funksjonsfriske i divisjonsspillet, cuper i utlandet og med flere spillere på rullestol-landslaget. Follo HK var en av pionerene for rullestolhåndball i Norge og vi fortsetter å være en sentral bidragsyter til utviklingen av rullestolhåndball.

Vi ser også lovende resultater hos partnerklubbene våre Kolbotn, Ski, Oppegård, Siggerud og Langhus. Vår søsterklubb, Follo HK Damer, rykket opp i vår, og har denne høsten kjempet om poeng på det øverste nivå. Totalt sett gror det godt i Follo-håndballen.

Det skal sies at 2023 har vært et utfordrerne år økonomisk for mange med en dyrtid vi ikke har opplevd maken til på mange år. Men med den støtten vi har, både fra våre trofaste samarbeidspartnere og nye bidragsytere, så lander vi også dette året så vidt i pluss. Dette i en tid hvor økonomiske utfordringer preger mange klubber rundt oss. Håper dere vil være med oss videre i 2024, slik at vi kan fortsette vår satsning og vår reise mot det øverste nivået. Uten dere hadde det ikke vært mulig.

Nå går vi inn i den siste halvdelen av sesongen, og vi lover å kjempe for hver eneste ball, hvert mål og hvert poeng på alle arenaer. Vi oppfordrer alle til å støtte våre lag, enten det er A-laget som kjemper for opprykk, de lovende rekruttene eller våre dyktige rullestolhåndballspillere.

Julen er en tid for fellesskap, glede og takknemlighet, og vi vil benytte anledningen til å sende varme ønsker om en gledelig jul og et strålende nytt år. Må høytiden fylles med kjærlighet, latter og gode stunder for dere alle. Takk for at dere er en del av Follo håndballklubbs familie. Vi ser frem til et nytt år fylt med spenning, suksesser og fortsatt samhold. Vi sees i Stil Arena i 2024.

God jul og godt nytt år!

På vegne av styret i Follo Håndball,

Marius Borge
Styreleder