ILDSJELPRISEN 2023 – Follo

ILDSJELPRISEN 2023

Vi gratulerer Laila og Erik Horgen med Nordre Follo Kommunes «ILDSJELPRISEN 2023»

Ordfører Cecilie Dahl-Jørgensen Pind møtte opp på tirsdagens trening hvor Laila og Erik ble tildelt diplom og blomster for innsatsen.

Nordre Follo Kommune skriver følgende:

Laila og Erik Horgen blir hedret for deres store engasjement for Follo rullestolhåndball. De startet opp i 2015 og stiller alltid opp for laget som trener tirsdager og lørdager, og de legger ned timevis med arbeid for at bevegelseshemmede skal ha en arena for fysisk trening.

Laila og Erik holder spillelister ved like, planlegger cuper og treningskamper – og ikke minst jobber de med å skaffe sårt tiltrengte sponsorer. Dette gjør de selv om de ikke har noen nærstående i spillergruppa.

Laila og Erik fortjener virkelig en fjær i hatten for arbeidet de har lagt ned for rullestolhåndballen til nå, og som de sier de vil fortsette med.