Vi inviterte til fest og gutta svarte med festhåndball – Follo

Vi inviterte til fest og gutta svarte med festhåndball

Lørdag inviterte vi til fest i Stil Arena. Festhåndball er morsomt. Og spesielt morsomt blir det når vi sammen med sponsorer, venner av Follo HK og gode støttespillere tar imot over 1400 tilskuere til gratis inngang.

Kampen For Follo

Konseptet er kjent. Noen kaller det kronekampen, andre kaller det Fyll Hallen, vi kaller det Kampen For Follo. Og for en kamp det ble. Med to nye poeng i potten så står Follo HK med 24 poeng etter 12 kamper. En kamp gjenstår før gutta kan ta seg en velfortjent juleferie. Ryger Stavanger venter på bortebane 16. desember.

Follo HK – Sandefjord 30-23 (16-14)

Follo HK: Victor Warrer 1 (BB), Andreas Pihl 4, Tobias Rostad Hansen, Bjørnar Pedersen 1, Morten Oldertrøen, Tobias Skonnord Hansen 2, Even Ungersness, Mikkel Solheim 2, Sander Smestad, Mikkel Vestli 6, Marius Bergseng Gulbrandsen 5, Mathias Bolivar Jakobsen 7, Jostein Epland 2, Andreas Tveit, Nicolai Falao, Martin Fjelstad

Tusen Takk!

Det er mange som skal takkes. Vi har mange gode venner. Firmaer og privatpersoner som var med på å betale inngangen til flotte tilskuere og supportere. Tusen tusen takk!

Men jobben ble ikke gjort på en dag. Det er lagt ned utallige dugnadstimer i forkant av kampen. Hele styret, frivillige, Follo Media og nestleder Katrin Jakobsen i spissen har gjort sitt til at rammene rundt kampen skulle bli så bra som mulig.

Dette skriver Østlandets Blad om kampen

Dette skriver Sandefjord Håndball om kampen

Se flere bilder fra kampen

Viktor Warrer er tilbake og kvitterte ut som banens beste med en redningsprosent på 49%. Imponerende comeback i Stil Arena