Nyt en Balkan Familiepakke til glede for familien og Follo Håndball – Follo

Nyt en Balkan Familiepakke til glede for familien og Follo Håndball

Follo Håndball kjemper i disse dager om opprykk til eliteserien for herrer, NM-gull for gutter 20 og NM-Gull (Lerøy) for gutter 18.

Vår klubb Follo Håndball drifter klubben utrolig rasjonelt og nøkternt med dedikerte og hardtarbeidende spillere, trenere, støtteapparat og frivillige i og rundt klubben.

En av våre trofaste sponsorer Balkan har vært så snille at de gir oss mulighet til å selge kebabpakker 27-28. oktober som vi bringer hjem til deg. Her får du mat av god kvalitet som kan nytes til glede for familien, kompisgjengen, venner eller andre. Selveste Herman Flesvig uttalte i sommer at Balkan er hans favoritt spisested i Nordre Follo som «leverer alltid uansett årstid»

Bestill idag ved å følge stegene i linken under og for kroner 549,- får du en pakke beregnet for 8 personer. Innholdet har god holdbarhetstid og du kan lage mange varianter ved å følge instruksjonsvideoen

All inntekt tilfaller Follo Håndball. Vi håper på din støtte!

  • Familiepakken inneholder samme ingredienser som fikk best i test av Aftenposten.
  • Rent kjøtt.
  • Ferdig kuttet i pose fra leverandør.
  • Balkans Kebab sause mer enn 50% økologisk
  • Nan brød fra bakeri med Balkans oppskrift
  • Pakken er beregnet for 8 personer med god holdbarhet
  • Pris kr. 549.-
  • Leveres i Nordre Follo kommune og nærområder etter avtale.
  • Alt salg går direkte til klubben!

27-28. oktober er det muligheter for å bestille disse med utkjøring fredag kl.18:00-19:00 og lørdag kl.15-16:30.

Bestillingen gjøres til Vippsnr.655652 dagen i forkant av ønsket levering. Men du kan bestille allerede nå! Sett adresse, telefonummer og ønsket dag i Vippsmeldingen.

Kutlay Yeser – Foto: Stig Erlend Persson – Østlandets Blad

Andre aktiviteter:

Follo Håndball jobber har hardt og målrettet hver eneste dag for å oppnå våre drømmer og målsetninger. Vi tror på at engasjement, utholdenhet og samarbeid skal ta oss til toppen. Vi håper på at marginer er med oss, men vi tar ingenting for gitt. Vi er avhengig av samarbeidspartnere og er stolte av at vi har partnere som J&K Barber Shop.

SENK SKULDRENE!

J&K Barber Shop er såpass generøse at de gir bort omsetningen onsdag 25. oktober til Follo Håndball og Ski IL Håndball. Det er vi utrolig takknemlig for. Vi er heldige som har partnere som J&K Barber Shop med på laget. Nå kan du ta dagens dobbel: få sveisen på plass og samtidig støtte Follo Håndball. Ta turen til J&K Barber Shop på onsdag 25. oktober 2023. Dette er gull verdt for å vår hardtarbeidende klubb.Om J&K Barber Shop:J&K Barber Shop er herrenes fristed og din lokale barbershop og frisør. Senk skuldrene og la en av J&K Barber Shops dyktige barberere ta vare på deg og frisyren din. J&K Barber SHop tilbyr behandlinger som klassisk hårklipp, Skin Fade, skjeggtrim og tradisjonell knivbarbering. Som kunde hos J&K Barber Shop kan du forvente kvalitet og profesjonalitet ved hvert besøk, og de vil gjøre sitt ytterste for å imøtekomme dine behov.

Bestill din time her

30. oktober holder ABC HUS visning: