Follos viktigste hårdag! – Follo

Follos viktigste hårdag!

Follo Håndball jobber har hardt og målrettet hver eneste dag for å oppnå våre drømmer og målsetninger. Vi tror på at engasjement, utholdenhet og samarbeid skal ta oss til toppen. Vi håper på at marginer er med oss, men vi tar ingenting for gitt.

Vi er avhengig av samarbeidspartnere og er stolte av at vi har partnere som J&K Barber Shop.

SENK SKULDRENE!

J&K Barber Shop er såpass generøse at de gir bort omsetningen onsdag 25. oktober til Follo Håndball og Ski IL Håndball. Det er vi utrolig takknemlig for. Vi er heldige som har partnere som J&K Barber Shop med på laget.

Nå kan du ta dagens dobbel: få sveisen på plass og samtidig støtte Follo Håndball. Ta turen til J&K Barber Shop på onsdag 25. oktober 2023. Dette er gull verdt for å vår hardtarbeidende klubb.

Om J&K Barber Shop:

J&K Barber Shop er herrenes fristed og din lokale barbershop og frisør. Senk skuldrene og la en av J&K Barber Shops dyktige barberere ta vare på deg og frisyren din. J&K Barber SHop tilbyr behandlinger som klassisk hårklipp, Skin Fade, skjeggtrim og tradisjonell knivbarbering. Som kunde hos J&K Barber Shop kan du forvente kvalitet og profesjonalitet ved hvert besøk, og de vil gjøre sitt ytterste for å imøtekomme dine behov.

Bestill din time her

Andre aktiviteter

Fredag 27. oktober og Lørdag 28 oktober er det igjen salg av den populære familiepakken til Balkan Pizza & Kebab House.

30. oktober holder ABC HUS visning: