Det var elektrisk stemning helt fra start og alle gav alt som heiagjeng – Follo

Det var elektrisk stemning helt fra start og alle gav alt som heiagjeng

Vi er så heldige å ha flotte maskotter på kampene våre. I oppgjøret mot ROS møtte en super gjeng fra Kolbotn G2014. Vi er kjempehappy over å ha så flotte maskotter med oss på kamp! Vi tok en prat med Emil og Kristian om hvordan spillerne opplevde stemningen i Stil Arena.

Hovedtrener Lukas Karlsson tok seg til til å snakke med gutta før kampstart.

– Det var skikkelig kult å være maskott. Fikk løpe inn med min favorittspilller Bolly. Og veldig gode kanelboller. Stil har de de beste bollene i landet. Og ikke minst at Follo vant.
– Emil

– Det var veldig gøy å se kamp, gøy å få løpe inn med nr 3 – Andreas, spesielt siden han ble banens beste spiller.
– Kristian

Kristian og Andres gjør seg klar til innløp.

– Det var en stor opplevelse for gutta, det var elektrisk stemning helt fra start og alle gav alt som heiagjeng. Fint for våre spillere å se håndball på høyt nivå, det gir motivasjon og glede til veien videre.
– Stine Rasmussen, hovedtrener Kolbotn G2014

Har ditt lag lyst å være maskot på Follo HK sine hjemmekamper! 

Vi inviterer lag fra klubber i regionen til å melde sin interesse for å stille som maskoter på våre hjemmekamper i kommende sesong 2023/24 Maskotene har som oppdrag å leie spillerne trygt inn på banen til kampstart. En fin opplevelse for unge håndball-spillere å delta på, og man får komme tett på spillerne. • Maskotene møter opp i Stil Arena senest 45 minutter før kampstart. 
• Der blir dere møtt av en representant for Follo HK som blir deres kontaktperson 
• En maskot løper inn på banen med spillerne før kamp. 
• En maskot kan bli bedt om å dele ut bestemanns-prisen etter kamp 
• Maskotene får plass på første rad på tribunen og heie på lagene derifra 
• Før kamp kommer en representant fra trenerteamet å hilser på og forteller litt om kampen 
• I god tid før kampen øver vi på innløpet. 
• Etter kampen tar dere bilde sammen med spillerne Alle maskotter og fire ledere får gratis billetter til den gjeldende kampen. Dersom det er flere rundt laget som ønsker å være tilstede, gir vi et godt tilbud på billetter for de. Vi ønsker at maskottene er i alderen 8 til 14 år. Som maskot stiller man i drakter fra egen klubb, det er så fint å vise frem alle de flotte klubbene vi har i vår håndball regionen vi har! 

Kan dette være noe for ditt lag? 

Meld din interesse til ansvarlig Katrin Jakobsen på e-post: nestleder@follohk.no
I e-posten må du skrive hvilket lag/klubb det gjelder, samt mail og telefonnummer på kontaktperson som kan kontaktes. Vi gleder oss til å se dere i hallen!