David Kalvø Valderhaug takker av – Follo

David Kalvø Valderhaug takker av

Vi takker David for en strålende innsats. En herlig fyr med sunne og gode holdninger. Det er ingenting annet jeg håper enn at det løsner ordentlig for David. For potensialet er utvilsomt der!
– Sportssjef i Follo HK, Torbjørn Andersen

Klubben har sammen med David Kalvø Valderhaug blitt enige om å bryte kontrakten slik at en overgang til modeklubben ROS er mulig. Allerede onsdag er David spilleklar for sin tidligere klubb.

Sportssjef i Follo HK, Torbjørn Andersen forklarer:

David Valderhaug var virkelige en spiller vi hadde stor tro på når han kom fra Drammen. Med sitt enorme skudd trodde vi han skulle bli en hit og god match for Follo. Dessverre ble det ikke helt som vi hadde håpet. Verken for David eller oss. Når hans tidligere klubb ROS kom på banen, var begge parter enig om at det var en fin mulighet. At David får mer spilletid er selvfølgelig viktig for hans videre utvikling. Vi takker David for en strålende innsats. En herlig fyr med sunne og gode holdninger. Det er ingenting annet jeg håper enn at det løsner ordentlig for David. For potensialet er utvilsomt der!

Vi i Follo HK ønsker David lykke til videre i karrieren og gir et lite tilbakeblikk på tiden i Follo HK. 44 mål på 16 kamper er fasiten for #44.

Dette skriver Østlandets Blad

Alle foto: Tor Solstad