Godt nytt år, kjære Follo-venner.  – Follo

Godt nytt år, kjære Follo-venner. 

Til alle spillere, trenere, ansatte, samarbeidspartnere, foreldre, frivillige, partnerklubber, og supportere.

Takk ALLE SAMMEN for innsatsen i det året vi nå har lagt bak oss. Din innsats – ja, den kunne vi ikke vært foruten og det gjør meg så stolt å se så mange som bidrar på en positiv måte for Follo. Tusen takk!

Uten dere – intet Follo HK. 

Sportslig sett har vi hatt mange gode prestasjoner i 2022. A-laget vårt kjemper om opprykk til Rema 1000 Ligaen og Lerøy-laget vårt er ubeseiret etter halvspilt serie. Vårt NM20-lag gikk helt til semifinalen, hvor vi dessverre måtte se oss knepent slått av Nærbø, og vi er i toppen av 2.divisjon med rekruttlaget vårt. I tillegg har vi flere spillere på aldersbestemte landslag. Alt dette er vi skikkelig stolte av. 

Det gror også godt nedover i aldersklassene hos våre partnerklubber. Både Kolbotn, Ski og Oppegård var nå i romjulen i Norden Cup og markerte distriktet vårt på en enestående måte mot de beste nordiske lagene. I tillegg er også Kolbotn og Langhus med i den nasjonale Bring-serien. 

Vår søsterklubb Follo HK Damer kjemper også om opprykk til den gjeveste ligaen i tillegg til at Lerøylaget deres kjemper om sluttspillplass.

Sist men ikke minst så har vi en meget aktiv gruppe innen rullestolhåndball. Her har flere av spillerne gjort seg bemerket på vårt første landslag. Dessuten er det krefter i Follo HK som har vært fødselshjelpere for denne idretten i Norge.

Så fremtiden er lys for håndballen i Follo-regionen.

Nå går vi inn i siste halvdel av sesongen og vi skal kjempe for hver ball, for hvert mål og for hvert poeng i alle våre kamper på alle arenaer. Det kan både gutta og vi i styret love dere. Vi gleder oss  …

Økonomisk sliter mange klubber om dagen med økte kostnader på flere områder. Vi merker også det, men ved hjelp av våre trofaste og gode samarbeidspartnere, så skal vi klare å «ri den av». Det er tøft, men vi møter masse positivitet og velvilje hos både våre eksisterende og nye partnere. Og vi har selvsagt plass til flere, om noen flere vil være med på prosjektet vårt. 

Vi håper at dere kommer i hallen og støtter alle gutta våre, både i opprykks-kamper for A-laget, spennende kamper for våre lovende rekrutter og våre rullestolhåndballspillere. 

Jeg gleder meg til å se dere alle i Stil Arena i 2023.

Dere er uvurderlige – tusen takk og igjen riktig godt nytt år!

På vegne av styret i Follo Håndball
Vidar M. Nordby

Styreleder