Målvaktseminar! – Follo

Målvaktseminar!

Søndag 18. desember møtte ca 110 målvakter opp for å delta på målvaktseminar i regi av Håndballforbundet, region øst.

Inkludert klubbtrenere og utøver apparat var 180 personer tilstede på seminaret. Stor takk til Tom Gulbrandsen og Tone Wølner fra forbundet samt øvrige støttespillere som bidro til at dette ble en suksess.

Fra Follo HK deltok både Mads Gulbrandsen, Victor Warrer, Sivert Jonson Tryggestad og Martin Søby Fjelstad. Det ble på formiddagen gjennomført seminar for alderen og deretter en gjennomføring for alderen. Begge alderstrinnene fikk 3 timer intensiv trening med øvelser både innen fysiske forutsetninger, tekniske øvelser og grunnteknikker på ulike skudd. Klubbtrenerne som var tilstede både god veiledning og faglig påfyll av de dyktige instruktørene som var tilstede.

Faktaboks: Region Øst arrangerer denne sesongen et eget målvaktseminar, hvor alle temaene er rettet mot målvaktspill. Seminaret holdes i Stil Arena i samarbeid med Follo HK. Det er plass til 60 målvakter i aldersgruppen 12-13 år, og 60 målvakter i aldersgruppen 14-16 år. Årets målvaktseminar ble holdt 18 desember.

Om noen trenger fruktfat til neste fest, så kan enkelte av rekruttgutta anbefales. 🙂