Klart for semifinale i årets NM G20 – Follo

Klart for semifinale i årets NM G20

Final 8 er finalehelgen i årets sesong der NM finalene for kvinner og menn i både senior- og U20 klassen skal avgjøres. Konseptet er nytt av året og modellen bygger på samme prinsipp som finale arrangementet i håndballens Champions League. ØIF Arendal er arrangør av historiens første Final 8 i Norge. For mange er det drømmen å få komme til en NM finale og opp igjennom historien har Follo Håndball vunnet to NM gull i klassen menn u20.

Follos reise til semifinalen

I årets NM har Follo kommet et godt stykke på reisen til Final 8. Så langt har Haslum og Lillestrøm blitt beseiret. Førstkommende onsdag tar Follo håndball turen til Nærbø og Nye Loen Idrettsarena der semifinaleoppgjøret mellom Nærbø og Follo skal spilles i årets NM for u20. 

Nærbø stiller med et sterkt lag

Dette er to lag som kjenner hverandre relativt bra. Spillere på begge lag har konkurrert mot hverandre i mange årsklasser opp igjennom årene i Follo HKs samarbeidsklubber og Follos Lerøylag. Nærbø stiller et sterkt lag i årets u20 med flere spillere med erfaring fra klubbens a-lag. Underveis til semifinalen har Nærbø slått ut både Bækkelaget og Kristiansand.

Skadefri og kampklar Follo tropp

Ifølge rapportene fra trenerduoen Mats Torp Saugen og Ole Stian Rødal meldes det om en skadefri og kampklar Follo Tropp. Laget som møter Nærbø består av spillere fra både a-laget og rekruttlaget til Follo. 14 spillere pluss trenere tar turen fra Follo til Jæren. 

Dersom Follo vinner kampen i Nye Loen spiller Follo NM finale i Arendal lørdag 25. Februar.

Follo Media ønsker våre gutter lykke til!