En strålende helg for rekruttgutta – Follo

En strålende helg for rekruttgutta

En strålende helg startet med sykkeltur til håndballmekka Siggerud.

Første oppgave var å få tatt en selfi av Follo legenden Ole-Jan Johansen.

Ferden gikk videre på sykel til Krokhol der det ble beina fatt inn til Paddetjern. Gutta hadde med seg all bagasje da de trodde det var dagens Camp. Men etter noen timer med bading, stafetter og en fiske konkuranse der Ola viste seg som en mye bedre fisker enn Even J bar det tilbake til sykkelsetet. En tur oppom Sandbakken gjorde en del ben sure. Men da de rullet inn i oasen til Mads Guldbrandsen for grilling, bading og nye konkurranser var det bare smil å se.

Noen klarte i kjent Farmen stil å smugle inn både brus og digg fra en lokal råner! Siste økt denne dagen var en kort sykeltur frem til teltplass. Fisking og masse skrøner gjorde at mange sovnet greit når klokken bikket 02:00.

Tidlig morgen

08:00 var det opp til frokost og pakking av camp. Neste stopp Stil Arena på sykkel. Der ble de telt inn i to lag og kl 11 gikk avkast for en meget bra internkamp. Det ble jevnt og det hvite laget dro drt i land 17-16 etter 2×20 min. Helgen ble avsluttet med nydelig lunsj laget av noen strålende mammaer. Trenerne er strålende fornøyd med helgen. Dette bygger et lag både på og utenfor banen.