Mikkel Vestli til 2025 – Follo
Mikkel Vestli

Mikkel Vestli til 2025

Fra gull i Lerøyserien til treårskontrakt med Follo HK

Det går slag i slag for Mikkel Vestli. Ikke bare ble han kronet med gull i Lerøyserien sammen med Follo HK Rekrutt, men leverer en solid finale som gir han fortjent heder og ære som finalens beste spiller.

Mikkel Vestli 2025

Vi er glade og stolte over at Kolbotngutten Mikkel Vestli har signert en treårskontrakt med klubben. Mikkel kom fra Kolbotn Håndball til Follo rekrutt før denne sesongen, og har tatt store steg. Med Bjørnar Pedersen sin skulderskade har det blitt godt med spilletid i 1 divisjon på unggutten, noe han har tatt godt vare på.

Vi gleder oss til minimum 3 år med Mikkel på laget!

Mikkel Vestli

Mikkel kom til oss før denne sesongen som en litt uslepen diamant. Vi visste hva han hadde av talent, og det har vært gøy og se hans utvikling gjennom denne sesongen. Mikkel er en linjespiller med god fysikk og råskap. Han er sterk som en okse og kan bli så god han bare vil. Dedikerte og talentfulle gutter som Mikkel er akkurat det vi ønsker oss her i klubben. Derfor er det gledelig at Mikkel trives og at han har signert en treårskontrakt. Jeg er stor tro på Mikkel!

Torbjørn Andersen, Sportssjef Follo HK
Mikkel Vestli i kamp mot Viking TIF – Play-Off Rema 1000-Ligaen – Foto: Tor Solstad