Til Lerøysluttspill! – Follo

Til Lerøysluttspill!

Vi gratulerer spillere og trenere på Rekruttlaget vårt med Lerøysluttspill!

I helgen spilles de siste innledende kampene på gutte og jentesiden i Drammenshallen. På guttesiden har det vært 3 avdelinger. De 2 beste i hver avdeling, samt de 2 beste 3’erne går videre til nasjonalt sluttspill 6.-8.mai. Allerede før helgens 2 siste kamper var det klart at gutta uansett var klare for sluttspillet, men det smaker ekstra godt å bli avdelingsvinner og ubeseiret.

Fredag ble ROS slått med 31-25 og i dag måtte Kolstad se seg slått med 10 mål, 33-23. I begge kampene viser vi at vi har en utrolig bredde i laget og er farlige fra alle plasser. Bakerst, bak et kompakt forsvar, har vi en målvaktstrio som er høyt og lavt. Vi gleder oss til sluttspillet! Heia Follo!

Jublende gjeng etter 33-23 over Kolstad i Drammenshallen lørdag!

Vi gratulerer også Follo HK Damer med Lerøysluttspill, samt Langhus og Ski G16 med Bringsluttspill.

#FolloErFamilie!