Tusen takk! – Follo

Tusen takk!

Avtroppende styremedlemmer: Cathrine Schierning, Axel Reimbladh, Laila Horgen og Stein Kåre Tytingvåg

Mandag 28.mars var det Årsmøte i Klubben og nytt styret er valgt inn. Vi ønsker å takke Laila Horgen, Cathrine Schierning, Stein Kåre Tytingvåg og Axel Reimladh for mange års innsats for klubben! Med et stort hjerte for Follo HK har dere stått stødig i medgang og motgang! Dere kan være stolte av den jobben som er gjort og vi er glade for at alle har sagt seg villig til å bidra i andre roller og med enkelte oppgaver for Follo HK fremover.

Nye krefter er valgt inn. Vidar Nordby har takket ja til å sitte som styreleder, samt at Lasse Halaas, Marius Borge og Trine Søbye er nye styremedlemmer.

Vi ønsker nye styremedlemmer og nytt styret lykke til med å ta klubben videre opp og frem!