Follo Media belyser årets 1.divisjon – Follo HK – Follo

Follo Media belyser årets 1.divisjon – Follo HK

Follo Media tar tempen på lagene i herrenes 1.divisjon før seriestarten i september. Hovedtrenerne deler interessant informasjon om sitt lag og vurderinger om kommende sesong.

Neste lag ut er Follo HK og hovedtrener Mats Julius Haakenstad.

Du kan lese mer om Follo HK her!

Hei Mats! Dere fikk en sur 2.plass forrige sesong, hva er ambisjonene sesongen som kommer?

Det ble en sesong til i 1.div etter tap mot Sandefjord i kvaliken, hva er ambisjonene denne sesongen? Det ble det dessverre. Som i fjor har vi mål om å vinne hver gang vi er på banen. Og med det som mål så er vel ambisjonene ganske klare.

Hvilke spillere er nye i stallen?

Inn i stallen i år har vi fått inn Daniel Jakobsen. Spennende unggutt som skal bekle høyre backen sammen med Fossnes. Samt tatt opp Sivert Tryggestad fra rekrutt.

Noen spillere som har forlatt klubben?

  • Andreas Jakobsen (Herulf).
  • Martin Lyssdal Hansen (Lemvig-Thyborøn).
  • Joakim Rudi (militæret)

Er spillestallen komplett nå?

Stallen er komplett. Vi har en ung stall og fortsatt plass til at unggutta som presterer kan få mulighet til å teste seg på ett høyere nivå. Som igjen gjør at vi forhåpentligvis kan fortsette å holde den lokale profilen vi har idag.

Hvordan ønsker du at Follo HK skal fremstå sesongen som kommer?

Vi ønsker å fremstå enda litt tøffere enn i fjor. Det skal ikke være lett å møte Follo i noen situasjoner. Innsats og fysikk skal alltid stå i første rekke.

Hvilken spiller/spillere på ditt lag er det verdt å følge ekstra med på i år – og hvorfor?

Vi har ett lag med flere sterke profiler som tar steg. Marius er en litt uortodoks kantspiller som nok kan gjøre litt morsomme ting. Så har vår nyankomne Daniel en vanvittig eksplosivitet og kommer nok til å få vist seg positivt frem for publikum. Så vil nok alle elske den fysikken og råskapen linjespillerne våre kommer med.

Hvem tror du blir topp 3 i årets 1.divisjon?

Topp tre tror jeg blir Viking TIF, Falk og Follo.

Hvilke lag tror du rykker ned?

OSI, Fold og Vikhammer tror jeg kan få det tøft.

Kan du avslutningsvis si litt om sesongoppkjøringen?

Denne sesongen har vi lagt litt ekstra fokus på det fysiske da vi kun har en ny spiller som skal inn i spillet. Så vi har hatt en litt tøff fysisk start før vi går inn i to uker med potensielt 8 kamper før serien starter. Vi føler ukene til nå har vært bra og at vi er godt forberedt til det som kommer.

Follo Media ønsker gutta våre og Mats lykke til med årets sesong. Heia Follo!