Videre i cupen etter thrillerkamp! – Follo

Videre i cupen etter thrillerkamp!

Det var full jubel da Anders Christiansen satt inn vinnermålet i kampens siste sekund! En kamp der Follo kom bakpå helt fra start og lå under med 11-16 til pause. Follogutta tok tak i andre omgang. Andreas Björkman Myhr begynte å redde og med mer flyt fremover knappet Follo innpå Sandefjord. 2.30 før slutt gikk Follo opp i ledelsen for første gang etter et nydelig angrep der Mathias Jakobsen satte ballen i mål. Sandefjord utlignet til 27-27, så med fem sekunder igjen tar Follo timeout. Kasper Lothe finner Anders Christiansen som setter ballen i mål. Follo er videre til 4.runde i NM! Hvem vi møter der blir klart 9.september.

Publikum fikk valuta for pengene og vi håper flere finner veien til kampene våre i Stil Arena fremover. Håndball er best i hall! Før kampen ble det delt ut blomster til hele 4 debutanter som hadde sin første offisielle hjemmekamp i den røde drakta. Nykommer Daniel Jakobsen som i forrige sesong spilte for Runar Sandefjord og rekruttene Niclas Rødal, Mikkel Vestli og Henrik Hedlund.

Follo HK-Sandefjord 28-27 (11-16)

3. runde i NM, håndball

Stil Arena

Follo HK: Andreas Björkman Myhr (BB), Erlend Tytingvåg, Lukas Karlsson 3, Anders Christiansen 2, Niclas Rødal 1, Eirik Brøste Fossnes, Adrian Birk Israelsson, Daniel Jakobsen 4, Kasper Lothe 7, Marius Halvorsen, Tobias Skonnord Hansen 3,Sander Smestad 3, Mikkel Vestli 1, Marius Bergseng Gulbrandsen 1, Mathias Jakobsen 3, Henrik Hedlund.

Les hva ØB skriver om den spennende kampen her:

https://www.oblad.no/vanvittig-handballthriller-avgjort-ett-sekund-for-full-tid/s/5-68-1045590