Ny samarbeidspartner. PDL Center Ski – Follo

Ny samarbeidspartner. PDL Center Ski

Ny samarbeidspartner. Follo HK – PDL Center Ski

«Vi i PDL er veldig fornøyd med å kunne tilby en helt ny aktivitet til Follo Håndballklubbs medlemmer. Vi tror padel kan bidra både sportslig og sosialt i laget! En flott restitusjonsaktivtet mellom håndballøktene – Velkommen til oss!»


Follo Håndballklubb inngår et samarbeid med Norges største padelsenter, i Ski! Samarbeidet skal bidra til variert aktivitet for håndballklubbens spillere og bidra til økt aktivitet i lokalmiljøet. Her kan du drive restituerende trening etter harde kamper eller økter, eller du kan ta med familien, venner eller naboen for å spille en match! Klubben vil også kunne arrangere egne turneringer, ha lagsamlinger og skape et enda bedre miljø hos PDL Center Ski!

Booking gjøres på www.matchi.se/facilites/pdlcenterski. Ønsker dere å spille 1 mot 1 kan dere booke singel-bane. Ønsker dere å spille 2 mot 2 kan dere booke dobbelbane. Senteret har alt man trenger og man kan både leie og kjøpe utstyr på stedet. 

Usikker på hvor du skal begynne? Vi har nybegynnerkurs og trenere som kan hjelpe deg i gang! Alt er tilgjengelig i for booking i MATCHi!

Vi i Follo Håndball gleder oss til et langsiktig og godt samarbeid.