Axel Reimbladh – Bra trøkk på parketten og i styrkerommet – Follo

Axel Reimbladh – Bra trøkk på parketten og i styrkerommet

Etter fire velfortjente ferieuker var gutta igjen tilbake på parketten mandag 26.juli. Gutta har jobbet bra med fysikken i ferien og hardkjøret er igang. Follo Media har tatt en prat med lagets fysiske trener Axel Reimbladh.

Hvordan har det sett ut etter ferien Axel?

«Syns det har sett veldig bra ut. Det har vært bra trøkk på parketten og på styrkerommet. Vi har og gjenomført en hel del tester. – På styrke så tester vi 1RM (1 maks løft) i Trap Bar, Frivendning, Seal Row og Benkpress. Så har vi testet Beep, Vetrikal Spenst og Shuttel Run der de løper 5+10+5 meter med to vendinger (se resultatene lenger ned)».

Alle i troppen skadefrie og i full trening?

«Vi har fortsatt Dag Olsen og Sander Lothe på sidelinja. Sander jobber seg fortsatt tilbake fra korsbåndskaden han pådrog seg i fjor. Han måtte dessverre gjøre et nytt inngrep i våres grunnet en menisk som kranglet, men er nå på full fart tilbake mot comeback. Vi stresse ikke noe med Sander men håper og se han på banen utover høsten. Dag har slitt med en hoft/lyske siden nyttår. Noe som endte med at han måtte operere her før ferien. Han er godt igang med rehabiliteringen og vi forventer at han er i full trening igjen innom 3-4 uker. Ellers kan det meldes om en frisk og rask gjeng som ser veldig klare ut for og ta fatt på ny sesong».

Hvordan skal det jobbes med fysikken inn mot seriestart?

«Håndballøktene nærmeste tiden kommer bære preg av høyt tempo og mye løping. Vi ønsker at løpinga skjer i hall med ball, så her samkjører jeg med Mats og Lukas som styrer disse øktene. Eller så blir det fortsatt noen tunge fysiske økter men vi slipper opp mer og mer inn mot seriestart, og jobbe mer med hurtighet og eksplosivitet».

Hvilke tester har blitt gjennomført, og hvordan har resultantene sett ut?

«På styrke så tester vi 1RM (1 maks løft) i Trap Bar, Frivendning, Seal Row og Benk press. Så har vi testet Beep, Vetrikal Spenst og Shuttel Run der de løper 5+10+5 meter med to vendinger».

Topp 3 Beep Test (utholdenhet):

1.Mathias Bolivar Jakobsen 14.9
2.Kasper Lothe 14.3
3.Adrian Birk Israelsson 14.1

Topp 3 Trap Bar:

1.Magnus Ramos/Bjørnar Pedersen 240kg
2.Daniel Jakobsen 213kg
3.Anders Christiansen 205kg

Topp 3 Seal Row:

1.Magnus Ramos/Anders Christiansen 105kg
2.Lukas Karlsson/Adrian Israelsson/Daniel Jakobsen 100kg
3.Bjørnar Pedersen/Sander Smestad 95kg

Topp 3 Vertikal spenst:

1.Daniel Jakobsen 74.9cm
2.Tobias Skonnord Hansen 59.6cm
3.Bjørnar Pedersen 59cm

Topp 3 Shuttle Run (hurtighet):

1.Magnus Ramos 4.43sec
2.Marius Gulbrandsen 4.52sec
3, Kasper Lothe 4.58sec

Topp 3 Benkpress:

1.Adrian Birk Israelsson/Magnus Ramos 130kg
2.Bjørnar Pedersen 125kg
3.Anders Christiansen 120kg

Topp 3 Frivending:

1.Bjørnar Pedersen 130kg
2.Magnus Ramos 120kg
3.Erlend Tytingvåg 115kg

Første mulighet til å se de godt trente Follogutta er i Follo Cup 13-15.august. Follo HK skal møte Fjellhammer (Elite), Halden (Elite) og Falk (1.div). Håper vi ses i hallen!

Follo Cup