Balkan Summercamp 2021 – Follo

Balkan Summercamp 2021

Hei og velkommen til Balkan Follo HK Summercamp!

89 spillere fra forskjellige klubber i Nordre Follo Kommune født i 2009-2013 er meldt på Balkan Follo Summercamp til uken og vi håper alle gleder seg like mye som oss! Mange av spillerne som nå spiller på A-laget og rekrutt laget til Follo HK har selv vært deltakere på våre populære Håndballcamper.

Patrick Helland Anderson på Summercamp 2016. Nå har Patrick debutert for Follo HK og klar for GOG i Danmark. Foto: Tor Solstad

Her kommer en del informasjon som det er viktig at dere tar med ungene deres før de kommer på mandag.

Follo HK sine spillere, trenere og nærmeste støtteapparat er lagt inn i en veldig streng protokoll mht Covid-19 for å kunne trene og spille med nærkontakt. De må bl.a rapportere sin temperatur inn til klubben morgen og kveld, samt avgi en egen rapport på egen helsetilstand, samt husstand. Det er derfor ekstremt viktig at alle forholder seg til følgende:

1. Ingen barn kan komme på campen dersom de er syke eller har covid-19 symptomer. Her kan vi ikke ta noen sjanser. Forfall kan meldes til Lene på 97759250. Hvis noen barn viser symptomer på trening så vil dere måtte hente barnet

2. På campen er det viktig at alle spriter hendene sine når de kommer og etter hver økt, samt før og etter måltider Dette sørger vi for blir gjort.

3. Alle barn må holde 1 meter avstand til Follogutta, både på trening og i pauser. 

4. Vi deler inn i flere mindre grupper på mandag og tirsdag, og på onsdag vil vi ha en turnering med spill på stor bane for de eldste og på minibane for de minste.

5. Alle må ha med egen vannflaske og egen ball

6. På lunsjen og i fruktpausene vil det bli servert mat av eget kjøkkenpersonell som følger covid-19 retningslinjene som er gitt fra NIF og NHF. De som har meldt inn allergier får tilpasset mht det.

7. Garderobene vil kun bli brukt til oppbevaring av bagger, jakker og utesko – så alle må komme ferdig skiftet. 

8. Ingen foreldre kan dessverre se på treningene

9. Iom at det er lagt opp til mye aktivitet hele dagen er det viktig at spillerne spiser en god frokost, drikker mye vann før de kommer og blir oppfordret hjemmefra at de må spise og drikke godt under dagen.

Oppmøte på mandag er satt til kl.9, på tirsdag og onsdag er det kl.9.15. Campen slutter kl.15.00 hver dag.

Campen er i Skihallen og Ski Alliansehall.

Ta kontakt om du lurer på noe!

Daglig lederLene Lothelene@follohk.no97759250