Fremtiden er lys! – Follo

Fremtiden er lys!

Vi skal reise oss sammen!

Det ble en meget spennende kamp i Jotunhallen onsdag kveld når spill i Rema100-ligaen neste sesong lå i potten. Dessverre for Follo HK ble det tap med minst mulig margin 23-24, i en kamp der det svingte veldig i prestasjonene. Follogutta fikk en god start og spilte en solid 1.omgang med ledelse 14-12 til pause. Samtidig satt vi med følelsen av at vi burde ledet mer ettersom Sandefjord slet og nesten kun lagde mål på oss i kontrafasen. Andreas bakerst i mål og det etablert forsvaret var bunnsolid.

I 2.omgang kjemper Sandefjord seg tilbake og tar raskt kommandoen. Det tar ikke mange minuttene før Sandefjord tok føringen. Sandefjord ledet på det meste med 4 mål 5.minutter før slutt. Kampen virket for mange avgjort, men gutta tar frem de siste kreftene og jaget et håp om ekstraomganger. Ringreven Lukas Karlsson kjemper til seg et straffekast sekunder før slutt. Dessverre går straffekastet over mål og vi må også neste sesong spille i 1.divisjon.

Follo HK: Andreas Björkman Myhr, Erlend Tytingvåg, Lukas Karlsson 2, Anders Christiansen 3, Eirik B. Fossnes 2, Bjørnar Pedersen 1, Magnus Ramos 1, Kasper Lothe 1, Tobias Skonnord Hansen 1, Marius B. Gulbrandsen 4, Sander Smestad 2, Mathias Bolivar Jakobsen 6, Patrick Helland Anderson, Adrian B. Israelsson, Joakim Rudi.

Les hva ØB skriver om kampen

Det var naturlig nok en spillergruppe og et trenerteam som var lagt nede etter kampslutt. Gutta har kriga bra igjennom 3 kamper, men dessverre holdt det ikke helt inn. Etter noen dager fri helt uten håndball starter oppkjøringen til ny sesong «allerede» mandag. Da er det alle mann til pumpene og det skal jobbes godt og hardt frem til seriestart. Sammen skal vi reise oss og målet er allerede klart for neste sesong. Vi har trua og går for opprykk! Nå er det hardt arbeid som gjelder for klubben, trenerteamet og våre unge spillere. Sultne ulver jager bedre!

Vi gleder oss til at vi igjen kan spille for fulle tribuner i STIL Arena!

Kaptein Bjørnar Pedersen lover full trøkk i oppkjøringa og et heltent Follolag til sesongstart. Han anbefaler alle i Follofamilien å kjøpe sesongkort allerede nå!