Follo rekrutt er igang! – Follo
Rekrutt

Follo rekrutt er igang!

Det nyoppstartede rekruttlaget er fult igang med oppkjøring. Rapportene sier det er full trøkk på trening og bøttevis med talent. Dette sier hovedtrener Kristoffer Jakobsen om de første treningsukene:

Det var knyttet stor spenning blant spillere, trenere og klubbens administrasjon til oppstart av Follo HK Rekrutt. Mandag 3.mai gikk startskuddet hvor 21 spente gutter og trenerteam var samlet til første spillermøte og halltrening i STIL arena. Spillere og trenere presenterte seg selv og temaer som “hvordan er det å være rekrutt spiller i Follo HK?, hvilke forventninger stilles det? Og hvordan ser reisen ut til å bli en A-lagsspiller i Follo, var noen punkter som trenerteamet presenterte for den nye spillergruppen. Det ble også gitt klare instrukser om at vi skal bruke de første ukene til å bli godt kjent, og skape trygge omgivelser i treningshverdagen. Vi skal bruke god tid til å sveise gutta sammen, både med nye vennskap, men også håndballrelatert.

Første økten var en typisk “kom i gang økt” med ekstrem høy intensitet og innsats fra samtlige spillere. Alle ville vise seg frem, og det gjorde de med glans. Etter nå snart tre uker med trening i skrivende stund, kan vi fortsatt melde om gode treningsøkter med høy intensitet og innsatsvilje. Her er det klart at alle brenner for håndballen og ønsker å utvikle seg som spillere. Hver tilbakemelding som gis, tas imot og vi ser en motivasjon til utvikling.

Ukene frem til egentreningsperioden er det lagt opp til totalt fem treningsøkter, tre håndballøkter og to rene styrkeøkter på Labben i Skihallen. Hver fredag fremover blir det arrangert internkamper hvor de spillerne som er på vinnerlaget får utdelt 5 poeng. Lagene rulleres på, og de spillerne som står igjen med flest poeng når egentreningsperioden starter går av med seieren. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Follo Media takker for praten og ønsker Kristoffer og Follo rekrutt lykke til. Vi gleder oss til å se gjengen spille matcher. Dette blir bra!

Foto – Tor Solstad

Rekruttstallen 2021-2022:

Sivert TryggestadMålvakt2003Ski
Sondre InsetMålvakt2004Kolbotn
Martin Søbye FjelstadMålvakt2004Ski
Niclas RødalV.kant2003Ski
Somner Brenna HansenV.kant2002Ski
Eirik RodahlV.kant2003Ski
Felix KarlsenV.kant2004Ski
Martin JohnsenH.kant2004Ski
Sander AmundsenH.kant2003Langhus
Henrik HedlundBakspiller2003Kolbotn
Tobias Rostad HansenBakspiller2004Ski
Elias BorgeBakspiller2004Kolbotn
Stian ØyenBakspiller2004Ski
David TjernshaugenBakspiller2003Ski
Vegard SydtveitBakspiller2003Ski
Petter HolsethBakspiller2003Ski
Elio KarlsrudBakspiller2004Kolbotn
Kasper Beck-HanssenBakspiller2003Langhus
Even UngersnessLinje2004Ski
Mikkel VestliLinje2003Kolbotn
Leon Lorand MoeLinje2002Ski

I tillegg til troppen nevnt over vil det igjennom sesongen være flere hospitanter på trening og kamp fra de ulike samarbeidsklubbene våre. Er det spillere i regionen som fortjener en sjanse er det vårt ansvar som prestasjonsklubb å gi dem det.

Rekrutt