Follo
Follo-Sandefjord

Seier i første oppgjør og vi er klare for ny kamp lørdag!

Det ble en jevn kamp i Jotunhallen onsdag kveld i første kvalikkamp mot Sandefjord. En kamp som ble spilt for kun Sandefjordpublikum. Vi hadde opprinnelig fått 15 av 100 billetter til kampen, men dagen før dagen fikk vi kontrabeskjed fra kommunelegen i Sandefjord om at det ikke var tillatt med besøkende fra andre kommuner.

Lagene fulgte hverandre tett og til pause stod det 16-14 til hjemmelaget etter en Follo omgang med få redninger, noe passivt forsvar og for mange enkle skudd fremover. Andre omgang startet ikke så bra for Follo og etter 8 minutter stod det 22-18 til Sandefjord. Men Follo beholdt roen og trua. Andreas stengte buret og de neste 8 minuttene vant Follo perioden 6-0 og var plutselig i føringen med 2 mål. En ledelse som Follo gutta holdt ut kampen og vant fortjent 31-28 til slutt.

Foto – Østlandets Blad

Follo HK: Andreas Börkman Myhr, Erlend Tytingvåg, Magnus Solbraa Ramos 1, Marius Bergsengen Gulbrandsen 1, Bjørnar Pedersen 2, Anders Christiansen 5, Martin Lysdal Hansen 3, Lukas Karlsson 3, Sander Smestad 6, Joakim Rudi, Tobias Skonnord Hansen, Adrian Birk Israelsson, Kasper Lothe 7 (5), Eirik Brøste Fossnes 1, Mathias Bolivar Jakobsen 1 og Patrick Helland Anderson 2.

Toppscorer Sandefjord: Jonas Myreng Elverhøy, Magnus Langeland og Kristoffer Norgren Olsen alle 6 mål

Hør hva banens beste spiller Sander Smestad sa i intervju med Sandefjord HTV etter kampen: Intervju

Les hva ØB skriver om kampen: ØB

Lørdag kl: 16.00 er det duket for nye dueller, denne gang i STIL Arena . Dessverre blir det uten publikum i skrivende stund. Vi oppfordrer alle til å se kampen på ØB og vippse 50 kr for sofabillett til 100317! Det var 2200 unike seere som så første kamp, dvs et fullsatt Stil Arena!