Eirik Brøste Fossnes har signert! – Follo

Eirik Brøste Fossnes har signert!

Den keivhendte Langhusgutten har signert en ny 1-års avtale med Follo HK. Han går da inn i sin syvende sesong med rødtrøyene. Follo Media har tatt en prat med Eirik og sportssjef Torbjørn Andersen om den nye kontrakten.

Gratulerer med ny kontrakt Eirik. Hvem er Eirik Brøste Fossnes for de som ikke kjenner deg så godt? Tusentakk! Vel, jeg er en venstrehendt bakspiller fra Langhus, og har vært en del av Follo siden 2014.

Var det noen gang tvil om du ville signere? Kan vel si at jeg var litt usikker i perioder, var mange spørsmål rundt min egen fremtid i form av skole og jobb. I tillegg har man hatt noen motivasjon-dupper som følge av den usikre Corona situasjonen. Men etter å komme inn i rytmen igjen, så merket jeg at å forlate den gjengen her nå som det er så spennende tider, ville vært noe jeg hadde angret på.

Hva betyr Follo for deg? Follo er en «ekstra» familie for meg. Vært en del av klubben i snart 7 sesonger, og sitter igjen med kompiser og bekjentskaper som settes høyt. I tillegg har det vært lærerikt å være med på alle oppturene og nedturene.

Hva kan vi forvente oss av Eirik Brøste Fossnes neste sesong? Dere kan forvente en spiller som vil gi alt, og som vil bidra på og utenfor banen med stabilitet og kvalitet.

Hvordan ender kampen mot Sandefjord Lørdag? Hjemmekampen blir seier. Alt annet er uaktuelt!

Eirik Brøste Fossnes – Foto: Tor Solstad

Dette sier Torbjørn Andersen om Eirik og den nye kontrakten: Vi er veldig glad for at Eirik blir med oss videre. Han er en lokal gutt som har vært i klubben mange år nå. Selv om han ikke enda har hatt en så sentral rolle på banen, er han allikevel en sentral brikke i og rundt laget. Vi føler at Eirik har et potensial og nivå vi ikke har fått sett enda. Nettopp derfor ønsket vi å signere Eirik 1 år til. Jeg er overbevist om at Eirik vil ta store steg neste sesong og vil danne et solid høyrebackpar med nyervervelsen Daniel Jakobsen. Trenerteamet og rammene er her, så nå er det helt opp til Eirik.

Follo Media takker for praten, og ønsker Eirik og resten av laget masse lykke til på lørdag. Heia Follo!