Trenerteamet for sesongen 2021-2022 er komplett – Follo
Erik Horgen

Trenerteamet for sesongen 2021-2022 er komplett

Det er med stor glede vi kan meddele at klubb- og keeperlegenden Erik Horgen tar et år til som keepertrener. Med Erik på plass har vi et meget komplett, rutinert og kompetent team rundt A-laget også neste sesong. Vi er strålende fornøyd med at Erik blir med videre.

Follo Media har spurt årets keeperteam om de kort kan beskrive legenden Erik Horgen. Slik beskriver de han:

Erlend Tytingvåg: Vi er for det første ekstremt heldige som har Erik i teamet vårt! En roligere, mer pedagogisk og dyktig målvaktstrener tror jeg ikke finnes. Han har alltid noe lurt og konstruktivt på lager, og er veldig flink til å gi oss feedback både på det vi gjør bra og der vi har forbedringspotensialet. Selvom vi får kjørt oss med til tider tunge øvelser, så melkesyra sprenger i beina, setter vi enormt stor pris på å ha en som han rundt oss for å gjøre oss til så gode målvakter vi kan bli!

Andreas Björkman Myhr: Först och främst är Erik Horgen en stor grund i att jag kom till Follo överhuvudtaget, det att få ha en keepertrener med den rutinen och kalibern vägde tungt när jag stod och valde mellan olika alternativ. Och efter jag kommit hit så har det betytt mer för mig än jag ens vågat hoppas på, det att ha en så kunnskapsrik läromäster som i tillegg är så pedagogisk och varm människa har betytt massevis för mig. Det har hjälpt mig till att ta det steget vidare i min utveckling som jag behövde, och för det är jag extremt tacksam. Han har en fantastisk evne till att drilla oss målvakter till vi är så slitna att benen snart falller av, men samtidigt står det med ett smått onsdkapsfullt smil och uppmuntra oss att fortsätta att pushe, och man gör det varje gång. Så allt som allt är Erik en fantastisk resurs för både mig individuellt men hela klubben, så det gör mig superglad att han är med vidare.

Sivert Tryggestad: Jeg har bare vært i Follo i et år, men det ene året hadde ikke vært det samme uten Horgen. Horgen har ekstremt mye erfaring innenfor keeper feltet. Han har hjulpet meg med å tilpasse meg til voksen håndballen. Uten Horgen ville ikke jeg klart å stått på et voksent nivå.

Erik Horgen – Foto: Tor Solstad