I morgen smeller det! – Follo
Sandefjord-Follo

I morgen smeller det!

Verken Follo eller Sandefjord har spilt en tellende håndballkamp på hele 151 dager. Men i morgen er endelig dagen der, og vi går mot noen uhyre spennende og viktige håndballkamper. Første oppgjør om opprykk til Rema-100 ligaen går av stabelen i morgen kl 19.30 i Jotunhallen.

Grunnet fortsatt strenge restriksjoner får vi dessverre ikke fylt Jotunhallen med Follosupportere. Et solid plaster på såret er at ØB streamer kampen. Se kampen her!

Follo Media har tatt en prat med Anders Holand Pettersen (assistenttrener Sandefjord) og Mats Julius Haakenstad om morgendagens kamp.

Hei Anders. Nesten et halvt år uten tellende kamper. Hvordan har dere forberedt dere til disse viktige kampene? Vi har trent bra i periodene det har vært lov å trene. Det har tidvis vært stengt ned for håndballtrening og også utfordringer med å få gjennomført den fysiske treningen ordentlig.  Vi har gradvis økt mengden etter siste gjenåpning og fylt på med treningskamper, før vi nå har redusert på intensiteten og mengden inn mot kval kampene 😊

Hva tenker du om Follo som motstander? Follo er etter min mening det beste laget i årets 1. div. Har både bredde og rutine i laget som gjør dem til et lag som må tas på alvor av de fleste Rema 1000 lagene.

Hvordan er status i troppen? Vi har noen langtidsskader, senest beklageligvis et nytt korsbånd i første treningskamp etter gjenåpningen av kamper. Ellers er det litt småvondter her og der, som nok de fleste lagene har på denne tiden av året vil jeg tro.

Hva blir resultatet i morgen? 29-27 til Sandefjord!

Noe annet du har på hjertet Anders? Med 5 måneder siden sist tellende kamp så blir det spennende å se hvordan det å spille tellende kamp igjen påvirker lagene. Jeg tror det å være mentalt tilstede og være klar for å gå i krigen kan være vel så viktig som ferdigheter i kval kampene.

Follo media takker Anders for praten og ønsker Sandefjord lykke til.

Dere har ikke spilt en tellende håndballkamp på 151 dager Mats. Hvordan har dere forberedt dere best mulig? Det har vært mye usikkerhet om hva som kom til å bli eller ikke. Så vi har hele veien jobbet med å få trent godt og være forberedt på det meste. Frem til slutten av januar var vi klar for oppstart igjen og var klare for å spille mot Fold. Ellers har vi fra det ble klart at det skulle bli kvalik trent mot det og forberedt oss som det skal være en vanlig kamp. Det er kamper som betyr mye, men det er viktig at vi fortsatt har fokus på oss selv og det vi kan gjøre noe med.

Hva tenker du om Sandefjord som motstander? Sandefjord er en tøff motstander. Det at de lå i bunnen av Rema 1000-ligaen halvveis lyver litt. Da de tok mesteparten av poengene sine på slutten og hadde flere god kamper før det ble avbrutt. De har ett sterkt lag med mange spillere og mye fysikk i det de kommer med.

Har vi fult lag i morgen? Vi har fortsatt Sander Lothe ute på langtidsskade. I tillegg er Dag Olsen ute. Ellers stiller vi fulltallig.

Hvem går av med seieren imorgen Mats? Jeg tror det blir jevnt men har troa på at vi skal klare å dra det i land. Vi vinner 32-30.

Noe annet du har på hjertet Mats? Bare at vi har trent godt og er veldig tente for disse kampene. Alle gutta har en god driv og gleder seg til å spille tellende kamper igjen! Heia Follo!

Takk for praten Mats, og masse lykke til imorgen. Follo media krysser fingre og tær for Folloseier.

#forsvarsmuren