Follo HK fortsetter å bygge klubb – Follo
Torbjørn Andersen - Foto: Tor Solstad

Follo HK fortsetter å bygge klubb

Han har et sterkt engasjement, gode pedagogiske og strategiske evner og har et bankende hjerte for håndball og Follo HK.

1.februar var daglig leder Lene Lothe på plass og hun har allerede tatt tak i mange av de oppgaver og prosjekter som klubben hadde i pipeline. 1.mai tar vi ytterligere grep når det gjelder å bygge klubb for fremtiden. Da begynner Torbjørn Andersen som Sportssjef / markedskoordinator i 60% stilling. Dette er foreløpig et engasjement, men vi håper og tror at dette kan bli en varig løsning. Torbjørn har tidligere erfaring som spiller i Follo HK og som trener hos flere av samarbeidsklubbene. Han har et sterkt engasjement, gode pedagogiske og strategiske evner og har et bankende hjerte for håndball og Follo HK. Det blir fokus på sportslig satsning som A-lag, Rekruttlag, håndballskoler og andre ulike aktiviteter. Vi er svært glade for å ha «Tobben» med på laget 😊

For eventuelle spørsmål eller andre henvendelser vedrørende dette, ta kontakt med styreleder Laila Horgen mobil: 92896003 eller epost: laila.horgen@orkla.no 

Dette skriver Østlandets Blad

Torbjørn Andersen – Foto: Tor Solstad