Vårens fineste dugnad! Vi er i gang med nye leveranser! – Follo
Kutlay Yeser - Foto: Stig Erlend Persson - Østlandets Blad

Vårens fineste dugnad! Vi er i gang med nye leveranser!

Det tikket inn en ganske så fin melding til klubbkontoret her om dagen. Det er vår Sponsor og Samarbeidspartner Kutlay Yeser i Balkan Pizza & Kebab House AS som ser en mulighet for å hjelpe klubben i en tid uten kamper og dermed begrenset mulighet til å selge Kebabruller som er en god inntekt for klubben.

«Jeg stiller med familiepakker. Dere står for salg og utkjøring. Hele fortjenesten går til Follo HK.» sto det på meldingen fra Kutlay Yeser. «Det burde bli et fint plaster på såret for at dere denne sesongen har hatt begrenset mulighet til å ha publikum på kampene deres og perioder med nedstegning.«

Over et teamsmøte treffer vi en svært fornøyd markedssjef Morten Stærk og en enda blidere daglig leder Lene Lothe som er takknemlig over muligheten vi nå får fra Balkan Pizza & Kebab House AS. Hele 250 familiepakker har Kutlay og Balkan stilt til rådighet.

«Vi jobber daglig for å finne muligheter hvor vi sammen med våre støttespillere kan gjøre hverandre bedre» forteller Morten Stærk. «At hele overskuddet går til Follo HK forteller mye om engasjementet til nærmiljøet fra Balkan Pizza & Kebab House»

«Nå kan folk bestille en familiepakke på Vipps. Og Vipps så kommer en Follo HK spiller å leverer samme dag. Du støtter Follo, får en veldig god middagspakke og besøk av en Follo-spiller. Nesten som et Kinderegg» sier Lene Lothe med glimt i øyet. «Selvsagt følger vi alle smitteregler, så folk kan trygt bestille»

Kutlay Yeser – Foto: Stig Erlend Persson – Østlandets Blad
  • Familiepakken inneholder samme ingredienser som fikk best i test av Aftenposten.
  • Rent kjøtt
  • Ferdig kuttet i pose fra leverandør.
  • Balkans Kebab sause mer enn 50% økologisk
  • Nan brød fra bakeri med Balkans oppskrift
  • Pakken er beregnet for 8-10 personer med god holdbarhet
  • Pris kr. 499.-
  • Leveres i Nordre Follo kommune og nærområder etter avtale.
  • Follo HK kommer til å kjøre en kebab langhelg pr mnd frem mot sommeren.

I uke 12 er det muligheter for å bestille disse med utkjøring fredag, lørdag og søndag mellom kl.15 og 19.

I påskeuken (uke 13) er det muligheter for å bestille disse med utkjøring torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag mellom kl. 15 og 19.

Dette skriver Østlandets Blad om saken.

Bestillingen gjøres til Vippsnr.655652 innen kl.12.00 for levering samme dag. Men du kan bestille allerede nå! Sett adresse og ønsket dag i Vippsmeldingen.

Stolt sponsor av Follo HK