Bjørnar Pedersen tar 2 nye år! – Follo
Bjørnar Pedersen - Foto: Tor Solstad

Bjørnar Pedersen tar 2 nye år!

Bjørnar Pedersen har tro på prosjektet og det er med stor glede vi kan fortelle at Bjørnar har signert for 2 nye år i Follo HK.

Vi snakket med Lukas Karlsson som er en av to hovedtrenere i Follo HK for neste sesong. Lukas er spesielt glad for å ha med Bjørnar videre. «Det betyr enormt mye å få signeringen med Bjørnar Pedersen. Vi signerer ikke bare spilleren Bjørnar Pedersen, vi signerer mennesket Bjørnar Pedersen. En som går i krigen og alltid setter laget først. Han er en veldig viktig brikke i spillergruppa».

Bjørnar Pedersen – Foto: Tor Solstad

Bjørnar selv var aldri i tvil om at det er riktig å være Follo HK spiller neste år. «Både klubben og jeg er i utvikling, og det passer meg veldig godt å være i Follo HK videre. Målet er å spille i Rema 1000-ligaen med Follo HK igjen. Så nå håper vi alle har is i magen og at serien fortsetter etter påske»

Vi gleder oss til å se forsvarskjempen og linjespilleren Bjørnar Pedersen blø for drakta i nye kamper for Follo HK!

Se intervju med Bjørnar Pedersen i Østlandets Blad