Daniel Jakobsen til Follo HK – Follo
Daniel Jakobsen - Foto: Runar Sandefjord Håndball

Daniel Jakobsen til Follo HK

Follo HK har signert den talentfulle unge høyre bakspilleren Daniel Jakobsen!

Sportslig utvalg har i flere måneder jobbet aktivt med å finne en norsk høyre bakspiller til neste sesong. En spiller som kan supplere og bidra inn mot en allerede veldig fin spillergruppe. Kriteriene som stod høyt på ønskelisten var at han skulle ha et godt distanseskudd og at han er i en fin utviklingsalder. Det er med stor glede at vi kan presentere Daniel Jakobsen som ny Follospiller de 2 neste sesongene. Daniel som alle andre spennende keivhendte har hatt flere tilbud. Så vi er stolte av at Daniel valgte Follo sier sportslig leder Torbjørn Andersen.

Daniel Jakobsen er født i 2000 og er opprinnelig fra Tromsø. Han spilte i tromsøklubben Bravo til han var 16år. Så gikk turen til eliteseriespill i Bodø, før han dro videre til Sandefjord og Runar Sandefjord. I tillegg til erfaring på øverste nivå har Daniel fått erfaring med det norske juniorlandslaget. Vi er overbevist om at vi skal kunne løfte Daniel enda noen hakk slik at han blir en meget god eliteseriespiller på sikt. Daniel har pr i dag sine sterkeste ferdigheter offensivt. Han har et godt skudd fra distanse, er eksplosiv og bra i det offensive duellspillet. Defensivt har Daniel spilt lite de siste sesongene. I Follo ønsker vi at Daniel skal bli en toveisspiller, slik at han også kan bidra i ankomsten. Vi gleder oss til at Daniel blir en del av Follofamilien. Det går mot spennende tider, avslutter Andersen.For eventuelle spørsmål eller andre henvendelser vedrørende dette, ta kontakt med sportslig leder Torbjørn Andersen per e-post follo@ronhandball.no eller på mobil 980 88 328.

Daniel Jakobsen – Foto: Runar Sandefjord Håndball