Sigurd (20) fra Ski jobber for et teleselskap i stor vekst – nå har de engasjert seg i Follo HK for å nå ut til flere små og mellomstore bedrifter – Follo
GLADE: Bedriftsrådgiver Sigurd Wedde (21) fra Ski i Nortel og styreleder Laila Horgen i Follo HK er glade for samarbeidet.

Sigurd (20) fra Ski jobber for et teleselskap i stor vekst – nå har de engasjert seg i Follo HK for å nå ut til flere små og mellomstore bedrifter

Nortel vil være et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter. Nå har Sigurd Wedde (20) fra Ski bidratt til at de har engasjert seg i Follo HK.

LANGHUS: Det er et 14 måneder gammelt selskap med kontorer og representasjon over hele landet.

– Vi i Nortel leverer teletjenester til bedriftsmarkedet. Vi ønsker å være et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter. Det gjenspeiler seg veldig i måten vi jobber på og måten vi gjør ting på.

Vi leverer full Telenor-dekning til våre kunder, i tillegg til konkurransedyktige løsninger, sier bedriftsrådgiver Sigurd Wedde i Nortel.

Han er fra Ski, og er student i Kristiansand i tillegg til jobben for Nortel. I fjor fikk han verdifull erfaring da han jobbet for Telenor Bedrift.

– Det er deilig å jobbe i en organisasjon som er litt mindre. Der blir man sett i større grad, og det er kortere vei opp til ledelsen, sier han.

Enorm vekst

Som selskap har Nortel opplevd en enormt stor vekst i 2020, noe som har resultert i at de skal gå på børs i løpet av november. Det er en stor trygghet for både kundene og klubbene de samarbeider med.

– Nå har vi inngått en sponsoravtale med Follo HK, som gir lokale bedrifter mulighet til å støtte Follo HK samtidig som man vil få en rimelig og innovativ telefoniavtale.

Det vil i utgangspunktet bli en vinn-vinn situasjon. Jeg er overbevist om at vi sammen skal bidra med å ta klubben til nye høyder, sier Sigurd Wedde.

IK Start og ØIF Arendal på laget

Fra før har Nortel samarbeid med blant andre IK Start og ØIF Arendal, så Follo HK er i godt selskap.

– De er kjempepositive til konseptet, sier Sigurd Wedde.

– Det morsomme er at Sigurd er kamerat med to av spillerne. Han tok kontakt med oss fordi han har et hjerte for klubben og ønsket å bidra, sier daglig leder Lene Lothe i Follo HK.

Han spilte på Ski gutter 00 i håndball frem til han var 16–17 år. Ski-laget som i mange år var et Norges beste lag i sin aldersklasse.

Klubben er en døråpner

Konseptet er å gå ut i topp- og breddeklubber og prøve å skape et engasjement samtidig som de støtter klubben.

– Vi kan være en døråpner til våre sponsorer og støttespillere. Det gjør vi gjerne. Vi har allerede vært i dialog med en del av sponsorene våre og fortalt om konseptet og hva det indirekte kan bety for oss. Økonomien vår er tøff, så det er utrolig viktig for oss å ha flere bein å stå på, sier styreleder Laila Horgen i Follo HK.

Reklameplakaten til Nortel var på plass i Stil Arena allerede søndag kveld, da Follo HK gruset Nøtterøy i den utrolig viktige toppkampen.

– Dette er en fin måte å gjøre det på. Alle bedrifter har utgifter til telefoni uansett. Det er bare å bytte operatør, sier Sigurd Wedde.

– Skal gjøre det vi kan

Follo HK får en sum pr. bedrift de får videreformidlet til Nortel.

– Dette er spennende. Vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for å åpne flest mulig dører og få dere inn, sier Laila Horgen.

Mesterroeren Olaf Tufte er en av ambassadørene i Nortel.

– Vi er et selskap som er i stor vekst. Rapport fra NKOM for første halvår i 2020, viser at Nortel har nest størst vekst i bedriftsmarkedet, etter Telia. Og desidert størst vekst målt i prosent, sier Sigurd Wedde.

GLADE: Bedriftsrådgiver Sigurd Wedde (21) fra Ski i Nortel og styreleder Laila Horgen i Follo HK er glade for samarbeidet.