Sander i Follo frem til 2024! – Follo
red mottled abstract dark and moody background with a messy, grunge, vintage feel with a hint of noise added to create texture with copy space

Sander i Follo frem til 2024!

Follos Sander Lothe er som kjent ute med skade hele sesongen.

Idag kom Follos sportslige leder Torbjørn Andersen med en gladmelding for Follo HK, Sander og Follo fansen.

Sander og Follo HK er enige om tre nye år i den røde Follo drakten fra 1.5.21 til 30.4.24.

Follo Media tok en kjapp prat med Sander.

Gratulerer med ny tre-årskontrakt med Follo , Sander. Var du i det hele tatt i tvil om forlengelse med Follo? – Tusen takk, først og fremst. Jeg har aldri vært i tvil om at det er i Follo jeg ønsker å spille. Da klubben ønsket å ha meg med videre, til tross for at jeg er langtidsskadet, viser det stor tillit. Det er klubben jeg har fulgt så lenge jeg kan huske, så tre nye år her er det beste som kunne skje.

Hvordan går det med behandling/kroppen nå? – Det går etter planen. Så lenge Axel er fornøyd, så er jeg fornøyd.

Hvordan trener du om dagen? – Det går mye i styrke, og nettopp startet med forsiktig fotarbeid. Får ikke lov til å være med på stort mer enn å kaste ball og keeperoppvarming. Jeg regner med at den verste treningen er over nå, og at tiden vil gå fortere enn det den har gjort til nå.

Hva tenker du om Follos match på lørdag? – Det blir en tett og jevn match. Tipper den som vinner den kampen, rykker rett opp. Tror og håper at vi trekker det lengste strået og tar tabelltopp.

Plexus logo