Anders Christiansen:- Jeg er veldig tilfreds – Follo

Anders Christiansen:- Jeg er veldig tilfreds

Etter avskjeden med forsvars-kjempen Asbjørn Madsen, så klubben seg nødt til å finne en erstatter. Inn kom den danske «kjempen», Anders Christiansen fra Ribe-Esbjerg.

Anders er en godt synlig spiller på banen. Med sine 203 centimeter, fungerer dansken som en superb blokkspiller, og har i tillegg gode rekkevidde til å motta baller i angrep.

Unggutten har flyttet inn i en leilighet på Oppegård, og har i tillegg blitt trener for Ski G05, sammen med Kasper Lothe, Lukas Karlsson- og Andreas Bjørkmann Myhr (keepertrener). Et vanvittig trenerteam!

Mystisk rykte

LANG MANN: Anders scorer i cupkampen mot Halden. FOTO: Tor Solstad

Det er alltid tøft å flytte til et nytt land, og ny klubb. Vi har i den forbindelse tatt en prat med den sympatiske 22-åringen fra Danmark.

Hvordan har det vært å komme til Norge- og Follo, Anders?

– Det har været greit synes jeg , alle på og uten på laget er flinke. Så jeg er veldig tilfreds med at komme til Norge og Follo.

-Du kom fra Ribe Esbjerg, og har vært en del av deres A-lag. Hvordan føler du nivået i 1 divisjon, og Follo er?

– Den helt store forskel er at spillestilen i Norge contra Danmark , det har taget meg lidt tid og vænne meg til. Men synes nivået på vores lag er ganske højt , da vi har mange gode spillere.

-Du har kommet til et nytt land, ny kultur og et nytt språk. Hvordan har du taklet overgangen?

– Det er altid spesielt og komme til et land og lærer språket , men jeg jobber med at bli bedre til at tale norsk og synes det går ganske bra fremav!

Hva tenker du om din egen og lagets prestasjon så langt denne sesongen?

– Vi har levert greit, utenom Sandnes og Fold kampen. For taber vi 2-3 poeng mer, så kan 1.pladsen være borte. Og det vil ikke være bra!

I slutten av intervjuet stilte vi spørsmål om et rykte som svirrer i Nordre-Follo kommune. Anders har angivelig blitt observert utenfor Oppegård Sushi ved flere anledninger. Dette hadde dansken å si til det utspillet:

– Mystisk rykte haha, men det riktig nok. Jeg kan derimot ikke like sushi , men deres wok er fantastik! Det kan jeg absolut anbefale, avslutter den 203 centimeter høye dansken.