Tobias Skonnord: – Kneet føles bra – Follo

Tobias Skonnord: – Kneet føles bra

Det unge midtback-talentet Tobias Skonnord Hansen har de siste sesongene vært uheldig med skader. Mange så for seg at Ski-gutten skulle virkelig ta det store steget denne sesongen. Vi må dessverre vente en liten stund til før vi ser «playmakeren» på parketten igjen.

Tobias har vist glimt av storhet i sin Follo-karriere. Mange husker nok da han lekte seg med profilerte ØIF-Arendal spillere i fjor. Hadde skadene uteblitt, ville vi nok hatt mange flere gode øyeblikk med unggutten.

Den fintesterke midtbacken har den siste perioden slitt med et irritert kne. Tobias opererte kneet i fjor etter plager, og fikk ryddet opp i rot.

Nå teller Follo-fansen ned til et gledelig comeback. Ukene har gått, og ukene skal gå, men den som venter på noe godt- venter ikke forgjeves.

Follo Media har tatt en prat med Skonnord Hansen, hvor han forteller om status på kneet, tanker om sesongen så langt, og ikke minst: hans egne mål for året.

Gladnyhet!

I AKSJON: Tobias Skonnord, slik vi er vant til å se han. FOTO: Tor Solstad

-Hva er status på kneet ditt i disse tider Tobbe?

-Kneet føles bra, litt smårusk her og der men har bra oppfølging av fysio Axel så ikke noe vi ikke får fikset. Hatt en liten pause fra håndballen et par uker, men klar for å sakte men sikkert begynne igjen denne uken. Deretter gi full gass.


-Du har vært skadeplaget de siste sesongene. Hva slags tiltak har du gjort for å kunne være mer på banen i fremtiden?

-Jeg har blitt mye mer dedikert på styrkebiten, lagt ned mer trening på det fysiske for å bli sterkere og for å kunne tåle mer. Forhåpentligvis unngå slike skader i fremtiden

Tobias forteller videre at vi kan forvente å se han tilbake i STIL Arena om noen uker. Gledelige nyheter for oss som følger unggutten!

-Hva syntes du om Follos prestasjoner så langt denne sesongen?

-Er fornøyd med poengfangsten så langt, men blir nok hakke tøffere nå de neste kampene så viktig at vi er på i hver match fremover.

-Når du er tilbake, hva er dine personlige mål for sesongen?

-Mine personlige mål for sesongen er å hjelpe laget til å ta 2 poeng hver gang vi spiller. Samt å få satt mitt preg på spillet og prestere på et stabilt nivå, avslutter den talentfulle midtbacken.

Hele Follo-familien gleder seg til å se Tobias Skonnord Hansen tilbake der han hører hjemme. Nemlig på parketten i STIL Arena.