Lene Lothe melder overgang – Follo
Lene Lothe - Foto: Tor Solstad

Lene Lothe melder overgang

Lene Lothe er ansatt som ny daglig leder i Follo Håndball. Lothe kommer fra stillingen som daglig leder i Ski IL Håndball.

Follo HK har i dag ansatt ny daglig leder. Inn i rollen går Lene Lothe, som de to siste årene har hatt jobben på deltid parallelt med stillingen i Ski IL Håndball, og dermed er godt kjent med oppgavene som venter.

«Det er en tid for alt og nå er tiden kommet for at jeg går videre med nye utfordringer. I min nye rolle som daglig leder i Follo HK ser frem mot å fortsette arbeidet med å skape gode håndballopplevelser for topp og bredde, men denne gangen med perspektivet fra en prestasjons-klubb» sier Lothe til Follo Media.

Skal opp i Eliten igjen

«I samarbeid med alle de lokale klubbene og våre gode samarbeidspartnere skal vi få Follo HK opp i Eliten. Det har vært viktig for meg i denne prosessen å sette en sluttdato så Ski IL Håndball har god tid til å finne en ny daglig leder og at vi er sikre på at vi får avsluttet regnskapsåret 2020 og kommer godt i gang med siste del av sesongen»

«Jeg gleder meg til å jobbe med en fantastisk gjeng spillere, trenere og et hardtarbeidende styre» avslutter Lene Lothe

Lene Lothe – Foto: Tor Solstad

Styreleder i Follo Håndball, Laila Horgen, er glad for å ha Lothe på plass.

«Det er med stor glede vi kan meddele at Lene Lothe har takket ja til stilling som Daglig Leder for Follo HK, fra februar 2021. Med Lenes erfaring fra rollen som daglig leder i Ski Håndball og lange og gode erfaring med klubbdrift, hennes brennende engasjement for håndball og evne til å jobbe med folk og skape gode relasjoner og se nye muligheter, så mener vi Lene er den rette til å bringe oss videre i profesjonalisering av drift av klubben.«

Klubb i utvikling

«Follo HK er en prestasjons-klubb, og det administrative arbeidet, kontinuerlige rapporteringer og kontakt med forbund og region, krever ressurser. Vi er en klubb i utvikling og skal vi ta de neste steg videre, er det helt nødvendig å sikre at vi har de rette ressursene på plass for kunne drifte dette på en god måte. Jeg er svært glad for at Lene har takket ja til stillingen, og gleder meg til å fortsette å jobbe med henne» sier Styreleder Laila Horgen

Lene Lothe tiltrer stillingen 1. februar 2021

For mer informasjon:

Styreleder Laila Horgen – 928 96 003

Daglig Leder Lene Lothe – 977 59 250

Dette skriver Østlandets Blad