Pressemelding – oppdatert! – Follo

Pressemelding – oppdatert!

En person i nær relasjon til en av våre spillere har testet positivt på covid-19. Klubben har derfor i samråd med NHF og NTH besluttet å avlyse treningskampen i kveld som et forsiktighetsprinsipp. Risiko for smitte anses som svært liten men klubben tar alle forholdsregler for å forhindre smittespredning. Frem til spiller har fått svar på sin test, settes resten av spillergruppa i selvpålagt karantene.

Ved spørsmål ta kontakt med Laila Horgen, styreleder Follo HK – 92896003

De som ønsker refusjon av billetten kan sende en mail til follo@ronhandball.no med navn og kontonummer.

  • Vi har akkurat fått melding om at berørt spiller har negativ test. Han må fremdeles sitte i karantene i henhold til de retningslinjer samfunnet har, men øvrige spillere er «friskmeldt» og kan trene som normalt mandag.