FOLLO Media kårer Follo HK All Stars 2000-2020! – Follo

FOLLO Media kårer Follo HK All Stars 2000-2020!

Mens over 50 tusen håndballfans nylig stemte frem årets EHFs Champions League All Star Team med blant annet Sander Sagosen som venstreback, har Follo Media i forbindelse med Follo HKs 20 års jubileum invitert over 50 personer til å mimre litt om Follo HK og ta ut sitt Follo HK All Star lag. Listen over bidragsytere er imponerende og dekker hele tidsepoken fra 2000 til 2020!

https://follohk.no/category/klubben/jubileum-2020

Mange tidligere Follo HK spillere og trenere, tidligere og nåværende ressurspersoner og støttespillere for klubben, et par lokale journalister, Norsk Topphåndball og noen elitetrenere har tatt seg til tid å bidra, de aller fleste også med nominasjoner til All Star lag. Noen har tatt ut en spiller per plass, andre har valgt flere. 

Follo Media har analysert uttakene og kan nå presentere Follo HK 2000-2020 All Stars, først per spilleplass, så laget samlet. I tradisjonell stil tas det ut to spillere per plass, alle nominerte kommer med på listen per spilleplass. De spillerne med flest nominasjoner per plass kommer på All Stars.Follo Media oppsummerer det hele med å kåre Follo HK 2000-2020 All Stars MVP (Mest Verdifulle Spiller). MVP og Follo Hk 2000-2020 All Stars laget presenteres til slutt i denne kavalkaden.