Spent på ny sesong – Follo

Spent på ny sesong

Follo Media tok av en kort prat med hovedtrener og nøkkelspiller Martin Lysdal Hansen.

Etter snart to år i Norge – føler du deg norsk?

Ja vi begynder og føle oss norsk da vi skjønner det meste af sproget

Du tok med deg Rikke og Valdemar til Norge, og familien sees ut til å trives, og nå har dere blitt enda flere. Alberte ble født 21. mars. Hvordan trives dere egentlig her blant fjellabene i Nord?

Vi trives veldig godt, vi er fornøyd med det hele og synes nordmænd er super flink på og hjelpe.

Hvilke erfaringer tar du med deg fra det å kombinere trener- og spillerrollen i Follo?

Man lære mange ting som spiller, jeg har spillet bare som spiller i mange år, men synes det har lært meg mye og få den træner del, synes det er gået over alle forventeringer som træner.

Hvor skuffet er du over nedrykket?

Jeg er super skuffet over nedryk jeg synes vi havde et lag som var gode nok til og holde plassen, men mye tul og ting som skete i sæsonen gjorde det vanskeligt, så super skuffet men vi kan oss tilbake igjen.

Hva tenker du om kommende sesong i 1.divisjon?

Jeg tænker den kommer til og blive spænde, jeg synes vi har et rigtgt godt lag så jeg ser spændt på den nye sæson og har tro på vi kommer til og gør et kæmpe job.

Treningen er så vidt gjenopptatt og stallen er nesten fulltallig – Hva skjer fremover mot sommeren?

Vi jobber nå 2 gange i uken sammen med løb og styrke, det som er muligt, vi får håbe de snart åbner hallen så det muligt og komme lit i gang igjen og så kommer vi til og øge træning stille og roligt.

Til slutt – har du en liten vårhilsen til Follo-fansen?

Håber og få at se så mange i hallen når vi kommer oss igang igjen, folk vi komme til og se et lag så kommer til og spille gøy håndball og kommer med nye tiltag, så håber folk er klar for at komme og hjelpe gutter til og komme tilbake til eliteserien. Og håber alle får seg en god sommer, og alle passer på hver andre i disse mærkelige tider