Supporterne med de store hjertene – Follo

Supporterne med de store hjertene

I forkant av kampen mellom Follo HK og Elverum tikket det inn en melding: – «Vi kunne tenke oss og støtte innsamlingsaksjonen til Follo rullestolhåndball med noen kroner. Hvordan/hvem skal vi ta kontakt med? Tenkte en overlevering på kampen 7/3.»

Det er store kostnader med å reise på cup for Follo Rullestolhåndball. Vi hadde allerede fått inn 25.000.- på Spleis fra våre lokale venner, og kanskje fra folk utenfra klubbmiljøet. Firma Soco kontaktet oss og overrakte kr. 10.000.-
Dette hadde Taiga’n – supporterklubben til Elverum Håndball fått med seg.

På årsmøte i Taiga’n foreslår et medlem at supportergruppa skal bidra med et beløp til Follo Rullestolhåndball. Overrekkingen skulle skje i pausen under kampen mellom Follo HK og Elverum.

Det har alltid vært et godt forhold mellom Follo HK og Taiga’n. Mange husker sikkert med et smil vår forrige periode i Eliteserien med Jan-Ivar Lorentzen i spissen.

Til tross for dette, så kom henvendelsen fra Taigan som en stor overraskelse. Vi hadde ikke ventet dette fra en konkurrerende klubb. Dermed er gleden desto større.

Men det stopper ikke her. Etter Østlandets Blads artikkel om gesten får vi en ny melding fra Taigan. » Vet du om Horgen og co. har noe Vipps nummer i forbindelse til innsamlingen sin? Flere i området her, etter hederlig omtale i Østlandets Blad, som har spurt hvordan bidra. Torgeir, Taiga`n»

På dette tidspunkt er Spleis aksjonen avsluttet og som allerede nevnt med et veldig godt resultat. Det tar ikke mange minutter før vi beslutter å opprette en ny spleis. Og på dette tidspunktet begynner vi å bli målløse. Og da snakker vi ikke om første omgang i kampen. Beløper store og små tikker inn på spleisen. Noen anonyme og mange med hilsen. Mange fra Elverum. Vi er helt stumme. Ikke bare kommer det beløp fra Elverum. Også lokalt overføres det penger. Og mange vet vi ikke hvem er. Kanskje har det spredt seg til større deler av håndball-Norge? Det ville være helt fantastisk. Når dette skrives er spleisen oppe i hele kr 7400.- !

Torgeir Østenengen

I pausen av kampen skjer utdelingen ledet av leder i Taiga’n supporterklubb, Torgeir Østenengen, han deler ut gaven fra Taiga’n. Laila Horgen får sammen med Helena Brest, Elisabeth Nes og Harald Røed en sjekk fra Taiga’n på kr. 5000.-

Dette betyr at aksjonen til Taiga’n har generert kr. 12.400.- når denne artikkelen skrives. Og dette kommer i tillegg til bidragene vi hadde blitt støttet med i forkant.

Follo HK er et av to rullestolhåndballag i Norge. Det å se et slikt engasjement utover klubb-grenser rører i hjertet.

Tusen, tusen takk. Dette er utrolig flott gjort.

Nå blir det cuper i Sverige og i Nederland.

Her kan du lese mer om gaven fra Taiga’n

Vi benytter anledningen til å gratulere Elverum med seriegullet. Vi ga kamp til døren.

Her kan du støtte Follo HK Rullestolhåndball

PS: Vi har akkurat fått beskjed om at en organisasjon ønsker å støtte Follo HK Rullestorhåndball. Vi kommer tilbake med mer!