Jacob Lyngaa Aaquist klar for HC Midtjylland – Follo

Jacob Lyngaa Aaquist klar for HC Midtjylland

Jacob Lyngaa Aaquist er klar for HC Midtjylland og gjør i disse dager seg klar for comeback på håndballbanen. Han har brukt pausen fra håndballen til å pleie kroppen men gleder seg nå til nye fighter på håndballbanen.

Vi ønsker Jacob lykke til videre med spill i Dansk 1. divisjon.

HC MIDTJYLLAND HAR I DAG SENDT UT FØLGENDE PRESSEMELDING

FREDAG D. 7 FEBRUAR 2020 – SKREVET AF KOM SIMONSEN

Jacob Lyngaa Aaquist til HC Midtjylland 

HC Midtjylland har med virkning fra 1. februar hentet den 24. årige tidligere U-landsholdsspiller Jacob Aaquist til HC Midtjylland. HC Midtjylland har skrevet en 2½ års kontrakt med Jacob Aaquist.

Jacob Aaquist er hentet i den norske eliteserie klub Follo, men Jacob er en spiller vi gennem de seneste sæsoner har prøvet at få tilknyttet til HCM. Jacob har fået sin håndboldopvækst i Randers inden vejen gik forbi Skanderborgs Håndbold Elite Akademi over ligaen i Skanderborg og videre til en enkelt sæson i Skive, før han inden sidste sæson igen var tilbage i barndomsklubben i Randers. Efter et år i Randers skiftede han til Follo før denne sæson, men trods stor sportslig succes i den norske liga, så faldt han ikke rigtigt til i klubben og søgte derfor tilbage til Danmark.

Jacob har valgt HC Midtjylland som det nye spillested i Danmark, og det er en hårdt skydende venstre back, der også kan dække op på 3. positionen, som bliver tilknyttet klubben.  Jacob er ud over at være en hårdt skydende back også en bevægelig og fintestærk spiller. Jacob er hentet til HC Midtjylland i samarbejde med en række af vore sponsorer, bla. Klink & Jensen, First Lease, Kempa og Partner Revision, og det forventes at Jacob bliver en profil i HC Midtjylland, ligesom han i de øvrige klubber han har spillet i altid har været højt placeret på topscorer listerne.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Jacob Aaquist: Vi kender Jacob rigtig godt, han er en spiller, vi har fulgt over de seneste sæsoner, og allerede i sidste sæson såvel som i denne sæson var han en spiller vi var i dialog med, men der passede det ikke rigtigt ind – det gør det nu, og der er ikke tvivl om, at Jacob vil være med til at forstærke vores kollektiv og ikke mindst være med til at give noget skudkraft ude fra 3 meteren. Jacob har gjort det rigtigt godt for Randers og senest Follo, og med sin bevægelighed er jeg sikker på, at han passer perfekt ind i den spillestil, vi har i HC Midtjylland.

Vi er glade for at det er lykkedes at tilknytte Jacob frem mod de afgørende kampe i 1. division, hvor en ekstra spiller altid er med til at styrke bredden på holdet, og kan være med til at løfte holdet.

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for den opbakning vi møder fra vore sponsorer, der har gjort det muligt at hente en spiller til midt i sæsonen. Vi er meget taknemmelige for den velvillighed, vi møder, når vi er rundt i sponsormarkedet, i en dagligdag hvor økonomien er afgørende for de sportslige muligheder.

Ligeledes er vi glade for at vi nu endeligt får tilknyttet Jacob til klubben – en spiller der passer ind i den måde vi ønsker at spille på og samtidig en spiller, der passer ind i de normer og værdier, vi arbejder efter i HC Midtjylland – En ung spiller, der ønsker at prøve sig af på øverste hylde, og jeg er sikker på, at Mads og Søren kan være med til at løfte Jacobs spil endnu mere.

Det et få tilknyttet Jacob på nuværende tidspunkt giver klubben et ekstra element i forhold til resten af sæsonen, og er også et signal om, at nu rækker vi ud efter de to slutspils pladser – vores målsætning for sæsonen er med den nuværende placering og tilknytningen af Jacob ændret fra konsolidering til at vi går benhårdt efter at komme med i oprykningskampene og skulle chancen byde sig, så går vi efter en oprykning.  

Jacob Aaquist udtaler om skiftet til HC Midtjylland: Jeg blev utrolig stolt, da jeg fik henvendelsen fra HC Midtjylland, og var ikke i tvivl om, at det nu var det rigtige skridt for mig at tage – jeg har talt med klubben af flere omgange og jeg synes, at der er gang i et spændende projekt, hvor jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med mine kompetencer, da jeg synes, spillestilen passer godt til mig.

At det er Mads og Søren, der står på sidelinjen, har haft en stor betydning for mig i forhold til at vælge HC Midtjylland. Jeg har fuldt med på sidelinjen og kender allerede en del af spillerne på holdet, og er ikke tvivl om, at jeg vil kunne udvikle mig endnu mere som håndboldspiller i en klub med masser af unge talenter.

Jeg glæder mig rigtig meget til at bidrage til den fortsatte udvikling i HC Midtjylland og er sikker på, at vi sammen kan løfte det hele en tand til – jeg var i hallen og se holdet mod Skovbakken og var imponeret over den opbakning, der er – en fyldt hal med gang i og en fyldt erhvervslounge, og så alligevel ret familiært, hvor man har et indtryk af at alle omkring klubben bare arbejder benhårdt for at nå det langsigtede mål om oprykning til håndboldligaen. Nu glæder jeg mig bare til at få snøret skoene og komme i gang

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Kim Simonsen

Formand

Telefon: +45 2014 5335