HÅNDBALLFEBER! – Follo

HÅNDBALLFEBER!

Vi opplever fantastiske bilder fra EM Herrer. Norge og Magnus Jøndal har hatt en knallstart på mesterskapet så langt.

Så skal vi ikke så veldig mange år tilbake. De yngste gutta på laget hadde drømmer og ambisjoner om å bli eliteseriespillere, landslagsspillere og bli proff i utlandet.

Ikke alle når målet. Men på veien ligger det mange flotte opplevelser, kamper, cuper, oppturer, nedturer, treninger, vennskap og lagfølelse. Og kanskje er det flere talenter fra Follo-regionen som skal spille mesterskap for Norge om noen år.

Det hele starter i partnerklubbene. Vi er heldige som bor i Follo-regionen. Men historikken til Fredensborg/Ski og Kolbotn så er det ikke unaturlig at interessen er stor for håndball. Og ikke minst finnes det enormt stor håndballkompetanse i området.

Våre yngste spillere hadde Magnus Jøndal som instruktør på håndballskoene til Follo HK. I mellomtiden har Magnus blitt Tysklands-proff og Follo HK hatt et lite opphold i førstedivisjon men er nå tilbake i det gode selskap. Felles for våre a-lagsspillere som gikk på håndballskolene var ønsket om å bli gode.

Og det kan vi trygt si de har blitt. Vi spiller i REMA 1000-ligaen med at lag bestående av mange lokale talenter. Ved hjelp av Kolbotn og Ski vant Follo HK NM20 i Oslo Spektrum. Det gror godt i Follo!

Dessverre får vi ikke låne Magnus Jøndal i vinterfeiren, men nå er det Follo-gutta som kan hjelpe våre neste talenter til å bli enda litt bedre håndballspillere. Vi har en haug med gode håndballspillere som er klare for å være instruktører i vinterferien på Balkan Follo Wintercamp!

Balkan Follo Wintercamp passer for gutter og jenter som ønsker å bli en bedre håndballspiller. Og sjefen over alle sjefer er vår egen Martin Lysdal Hansen som sørger for et godt sportslig program.

Hovedtrener Martin Lysdal Hansen med fortid i Dansk Topphåndball står for det sportslige opplegget under Balkan Follo Wintercamp.

Er du født mellom 2006 og 2011 så kan du melde deg på håndballskole med Follo HK.

Campen varer fra mandag 17. februar til og med torsdag 20. februar.

Pris: 1500.- (Søsken-rabatt – 50% på barn nr. 2)

Vi serverer frukt og lunsj

Alle får t-skjorte og drikkeflaske

De eldste vil få eget opplegg i Langhushallen. Dette er spillere født i 2006 og 2007

Blant de påmeldte vil vi trekke

– Signert drakt sett

– En trening med Martin Lysdal Hansen for klubblaget til vinner.

Dessverre vil vi ikke kunne ta påmelding for spillere født etter 2011

Spørsmål kan sendes til follo@ronhandball.no

Her kan melde deg på via Web

Du kan også melde deg på via appen