Artikkelen vi ikke ønsker å skrive – Follo

Artikkelen vi ikke ønsker å skrive

Skader er noe vi ikke ønsker. Hverken for klubb, lag og ikke minst spilleren. Men nå er vi her igjen. Artikkelen skal skrives og den bringer ikke gode nyheter.

Tobias Skonnord Hansen gjennomgikk onsdag en kikkhulls operasjon i venstre kne. Det blev der avdekket en brusk skade og løse brusk biter. De løse bitene blev fjernet og det blev gjort brusk kirurgi i det skade område. «Tobias må nå belage seg på en lengre rehab periode. Han er ute resten av sesongen og vi håper og ha han tilbake på banen i løpet av høsten 2020.» kan Follo HKs Ostopat Axel Reimbladh fortelle oss.

Tobias er selvsagt skuffet over at skaden var mer alvorlig enn ventet. » Litt kjipt nå, men skal komme sterkere tilbake!»

Vi heier på Tobias og gleder oss til å se deg tilbake på banen igjen.

Tobias Skonnord Hansen

Vi følger opp skaden til Bjørnar med oppdatert status. Det er nå 4 uker siden Bjørnar Pedersen opererte skulderen. Under operasjonen fikk de festet labrumen (leddleppa) i skulderen som hadde løsnet. Operasjonen var vellykket.

Axel Reimbladh har følgende å si om veien tilbake – «Bjørnar er godt igang med rehaben men så langt dreier det seg mest om og få tilbake mobiliteten i venstre skulder. Dette kommer han jobbe med en stund til før vi kan begynne og belaste den. Men så langt går alt etter planen

«Jeg trener fortsatt hver dag, da det er viktig å opprettholde styrke og kondisjon. Ser for meg å trene håndball om ca. 2 mnd, men er neppe kampklar før om 4 mnd.» sier Bjørnar Pedersen til Follo Media

«Gleder meg til å komme ut på håndballbanen igjen. Det er deilig å være kvitt skulderplagene en gang for alle!»

Bjørnar Pedersen – Follo HK
Bjørnar Pedersen

Følg Plexusprestasjon på instagram hvor dere kan følge rehaben til gutta.

Tor Solstad – Follo Media