Follo HK i NM semi! – Follo

Follo HK i NM semi!

Follo HK møter Sandefjord Håndball i semifinale NM Junior Menn (G20).

Semifinalen spilles førstkommende onsdag kl 1900 i Jotunhallen i Sandefjord. Sandefjord Håndball har tradisjon for å være blant Norges beste på guttesiden. Klubben har blant annet vunnet eller blitt nr 2 i Lerøyserien de siste tre årene. I fjor tapte de finalen 21-24 mot Ski, som da tok klubbens første seier i Lerøyserien (eller tilsvarende). Sandefjord har mange spillere med erfaring fra 00-landslaget. Til daglig får de god matching som fast inventar på Sandefjords herrelag i 1.divisjon. Det var slett ikke overraskende at laget slo ut fjorårsfinalist Bækkelaget Håndball Elite i kvartfinalen.

Follo HKs lag består av spillere fra Kolbotn, Ski og Follo HK. De fleste spiller til daglig i 2.divisjon. Laget spilte en god kvartfinale mot ØIF Arendal Elite.

Follo HK G20

Follos trener Martin Lysdal Hansen sier følgende om juniorlaget og lagets sjanser i semifinalen: «Vi glæder os veldig mye til kamp onsdag! Det er et veldig godt lag vi kommer til og møde! Men jeg har tro på, hvis vi forsætter det spil vi havde mot Arendal, står veldig godt bagover og få lavet nogle mål på kontra, da kommer det til og blive fint! Så har vi en masse spændende og dygtige spillere. Guttene virker klare og vi har tro på vi har mulighet for at komme os i Spektrum»