Hva er linken mellom Barcelona og Follo? – Follo

Hva er linken mellom Barcelona og Follo?

Elverum Håndball mobiliserer foran hjemmekampen mot Follo. Nå ligger det er gulrot i potten for de som kommer på kamp 20.11.2019 i Terningen Arena.

Det er bestemt at Elverum – Barcelona blir spilt i Terningen Arena 9. Februar. Det betyr at kun 1000 billetter vil bli lagt ut til salg. Nå tilbyr Elverum publikum en eksklusiv fordel om de møter på kampen mot Follo.

Hva betyr dette for Follo HK? Det betyr full mobilisering fra Elverums side i forkant av kampen mot Follo. Det igjen kan bety fulle tribuner og trøkk i hallen. Vi håper på lokal støtte i Terningen Arena i oppgjøret hvor vi også treffer tre gamle kjenninger i Jonas Burud, Alexander Westby og Thomas Solstad. Det betyr også at om du har planer om å se Elverum – Barcelona så vil det bli en klar fordel å se Elverum – Follo først.