Follo HK gratulerer Patrick! – Follo
Patrick Helland Anderson (Arkivbilde ØB Knut A. Stenseth)

Follo HK gratulerer Patrick!

Patrick Helland Anderson (2004) fra Ski IL er tatt til første samling for det nye Guttelandslaget 18-21 november i Skien. Patrick er sønn av Follo HK legende og toppscorer gjennom tidene, Daniel Helland Anderson. Daniel er kjent for oss alle med sine 8 sesonger i Follo HK. Det ble hele 175 kamper og 988 mål i denne perioden. Patricks mor er heller ikke ukjent i Follo HK sammenheng. Ingvill Helland Anderson var Follo HKs mangeårig osteopat og fysioterapeut.

Patrick har lenge vært ansett som et kjempetalent i lokalmiljøet og det er ikke overraskende at han er blant de 45 på samlingen.
Det jobbes godt i partnerklubbene til Follo HK.

Foto: Knut Andreas Stenseth – Østlandets Blad

Follo HK trener Tomsen Helland Markegård, Patricks onkel, har dobbelt grunn til å være stolt. Tomsens datter Emma Helland-Døvle, Larvik Turn IF, er nemlig tatt til Jentelandslagets første samling som finner sted samme sted og tid som guttas samling.

Emma Helland-Døvle

Follo HK gratulerer!