Blå sløyfe kampen – Follo

Blå sløyfe kampen

Follo HK tar turen til Rykkinhallen for å kjempe om to viktige poeng.

Dette er en svært viktig kamp i dobbelt forstand. Fold gir kr. 50.- pr solgte billett til Blå Sløyfe Aksjonen. Vi håper derfor vi ser mange Follo supportere på tribunen i denne kampen. Da kan du støtte en god sak samtidig som du gir gutta backup fra tribunen.

Tomten Helland Markegård sier følgende om kampen mot Fold. «Det blir en ny tøff kamp. Fold har spilt jevnt mot både Drammen og Bækkelaget, samt at de overraskende slo Haslum. De står fint i sitt 6:0 og har en meget god målvakt i Heieren»

«Fold er et lag vi skal ha bak oss for å overleve i Rema 1000 Ligaen»

Tomsen Helland Markegård

«Rema 1000 liga kampen mot Follo har vi viet kreftsaken og november er måneden det settes fokus på «mannekreften», testikkelkreft. I samarbeid med Blå Sløyfe aksjonen, håper vi å samle inn mye penger til kreftsaken. Vi stiller i blå drakter til denne kampen og disse skal auksjoneres bort i etterkant. Det blir mulig å gi penger i hallen, eller du kan kjøpe Blå Sløyfe billett og med det, gi kr. 50,- til aksjonen. Møt opp for en viktig sak!!»